THC in sange! Secretul pentru a elimina marijuana rapid!

marijuana thc drog test

Am aflat dintr-o publicaţie “interzisă”, cam care sunt procentajele de thc in sange, cifre ce pot influenţa un drog test. Pentru că în zilele noastre, ai mari şanse să dai de un astfel de test (începând de la un control de rutină până la o nouă angajare) am zis să savurez textul. Am aflat că testul poate detecta  THC in sange după o perioadă cuprinsă între 1 şi 10 zile. Această perioadă depinde de metabolismul fiecăruia. Practic o persoană cu metabolismul accelerat va elimina mai repede doza de THC din sange.

Astfel cuiva cu metabolismul scăzut i se va putea depista THC in sange si dupa 9 zile. O altă variabilă este grăsimea. Ea poate asimila THC-ul şi îl poate păstra mai mult timp. La fel şi nicotina, se “amestecă” cu grăsimea, spre deosebire de alte substanţe care rămân “afară”.  Potrivit studiilor persoanele supra-ponderale nu pot fi depistate dacă au THC in sange după 2-3 zile, el fiind practic ascuns(asimilat) în grăsimile din corp. Dar asta nu iese la un drog test!

Cum accelerezi metabolismul ca sa elimini thc din sange?

Accelerarea metabolismului se poate face consumând multe calorii. Practic mănânci multe produse care conţin cât mai multe calorii.  Cei mai mulți se vor întreba “in cat timp iese thc din sange?” răspunsul este simplu: depinde cât de accelerat este metabolismul tău și cât de multe calorii consumi! Dacă vrei să nu mai ai thc in sange, trebuie să consumi alimente cu multe calorii, care sunt: alunele, nucile, migdalele, arahidele. Desigur, tot ce este făcut din cereale, are multe calorii (chiar și un castron de cereale expandate cu lapte).

Ciocolata neagră(amară) si cea cu lapte, au peste 500 kcal/100g. Dintre alimentele cu continut mare de calorii mentionez preparatele din carne ce contin porc (slanină, grasime, carne): salam, tobă și slanină. Cel mai mare conținut de calorii per 100g îl are uleiul de măsline.

Dacă ai THC in sange si nu ai test, trebuie să faci ceva?

marijuana-thc-drog-test

Dacă ai consumat marijuana si ai thc in sange, nu trebuie să faci nimic. Punând cap la cap ideile, mi-am dat seama că organismul nostru în faţa consumul de marijuana manifestă un comportament de auto-apărare. Va elimina singur THC din sange, dacă ai răbdare! Cei care au consumat sau consumă, ştiu că după o “iarbă bună”, când “starea” se isipeşte sau chiar în stare, te apucă o foame cu o poftă nebună.

De cele mai multe ori alimentele consumate cand ai THC in sange, sunt mai degrabă ciudate decât fireşti. Dacă ar să mânânci când nu esti influentat de THC, sigur esti mai pretentios, sau mai atent!

Pofta de mancare – mecanismul de auto-apărare care consumă THC -ul

Multe studii au dovedit cum consumul de marijuana crește si pofta de mâncare, nu doar pofta de viață. Cu alte cuvinte, creşterea poftei de mâncare, care considerăm că ne face bine, este defapt un modul de auto-apărare. Îmi pare extrem de interesant cum la nivel inconştient abordăm o atitudine care ne face bine, dar o conştientizăm sub alt aspect, sub forma unei plăceri ce nu are legătură cu se întâmplă în interiorul nostru.

După ce am savurat o masă copioasă cu produse ciudat combinate, “starea” dispare considerabil. Pe semne că metabolismul este accelerat de cantitatea de calorii, si astfel ai mai putin THC in sange. După masă apare o tendinţă de somnolenţă sau de relaxare.

Dacă dorești să te scoți din stare, fie ca să mai consumi un cui, fie ca să nu mai ai THC in sange, mânâncă!

La început ți-am spus in cat timp iese marijuana din sange, dar dacă vrei să te simți mai bine … imediat, răspunsul este CALCIU EFERVESCENT. 3 pastile la un pahar de apă, băut rapid. Dacă ai THC in organism, inseamnă că pierzi calciu. Din acest motiv poți să leșini sau să îți pierzi conștiința! Consumul de marijuana distruge calciul din organism, din acest motiv, laptele sau brânzeturile taie efectul thc.

Citeste despre testul care arata dacă ai thc in sange… Gombos, Justin – Fooling The Bladder Cops – The Complete Drug Testing Guide


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

69 de răspunsuri la „THC in sange! Secretul pentru a elimina marijuana rapid!”

  1. Acum am inteles totul ….confuzia mea era ca erau 2 chestii diferite. Defapt cum se spune in limbajul popular “Alta Marie cu alta palarie” facand o mica gluma. Multumesc f mult si o sa mai reflectez deoarece e f greu fara masina. Ma bucur ca exista persoane ca tine sa poata explica cu lux de amanunt poate in o ica doza de ignoranta a mea. 🙂

    1. Cu mare drag! Din pacate sunt multe persoane care nu stiu ca acest asa zis drog este de fapt un tratament foarte puternic. Cei mai multi se lasa pacaliti de ideea ca e un drog si nu vor sa mai stie altceva. Unii oameni, atunci cand aud cuvantul drog se blocheaza. Si cafeaua este un drog, daca e sa o luam asa.
      Intr-adevar, unii il folosesc pentru acele “senzatii tari”, insa este un medicament care poate salva vieti. Sper ca ai vazut filmuletele. Am mai gasit intr-o perioada un filmulet cu o femeie care folosea aceasta planta pentru crizele de epilepsie ale copilului. Se foloseste si in caz de Parkinson si in multe afectiuni, insa doar cu reteta de la doctor, ceea ce presupune un consum echilibrat, dupa prescriptie.

      Sanatate si numai bine!

  2. Scuzama Jorjette eu vorbesc de cannabinoizilor nu de marijuana daca reusesti sa ma urmaresti la intrebare. Mie una mi se par doua chestii diferite mai mult au denumiri diferite. Oricum multumesc pentru timpul acordat

    1. Cannabinoizii sunt de fapt thc-ul din planta de Cannabis sativa indica, numita popular marijuana. M-am uitat pe site-ul respectiv si am vazut ca ei comercializeaza ulei.



  3. https://domnitamaria.ro/
    Pai as vrea sa am un raspuns concret pentru ca mie mi la recomandat un doctor dar prospectul din cat ma duce inteligenta mea atat cat este …..eu inteleg ca pare a avea un iz de drog acest medicament este din categoria cannabinoizilor. Desi spre stupoare aceasta firma e autorizata sa cultive iar medicul sa il prescrie ,Acum lasam carnetul de o parte nu conduc dar lucrez intrun institut unde se mai fac si analize periodic deci ti se pare ca nu este un drog ? Vreau sa inteleg parerea ta draga Jorjette ca eu nu am consumat droguri in viata mea dar nui asta problema eu nu vreau relaxare si nici vise placute decat sa scap de anxietate la 50 de ani care ai am nu caut senzatii tari credema. Astept un raspuns mai concret daca poti sa mi-l dai daca nu multumesc frumos si consider ca nu ai ce sa imi argumentezi. Te-am rugat intra pe blog sus mentionat tie ….. efectiv sunt total buliversata

    1. Romania alaturi de alte tari e legalizat marijuana medicinala. Se consuma doar sub observatia doctorului deoarece are efecte foarte bune asupra unor afectiuni destul de puternice. Nu-ti imagina ca daca urmezi acest tratament o sa ai senzatii tari.

  4. Am stari de anxietate am mers la un consult la un medic de la o clinica privata si mia sugerat sa iau 3 picaturi dimineata pranz si seara inainte cu jumatate de ora mesei. Aceste picaturi se chiama CBD iar furnizori sunt o firma din Dor Marunt Calarasi https://domnitamaria.ro/ si intrati pe blog unde este descrierea. Sunt acreditati de ANPC . Totul ok pana aici dar eu conduc problema mea e ca nu vreau sa ma tratez de anxietate si sa raman fara carnet. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Multumesc anticipat !

    1. Daca medicamentul are un prospect (ceea ce ar trebui sa aiba) acolo este specificat daca nu este recomandat condusul sub influenta medicamentului. Daca se administreaza seara, si nu se specifica sa nu se consume de conducatorii auto, atunci pana dimineata efectul nu este prezent. Totusi, anxietatea este o afectiune neuronala. Tensionarea sinapselor sub influenta adrenalinei si a unor vitamine in plus sau lipsa, creaza o incapacitate emotional-neuronala. Relaxarea si orice element care creierul tau il ia ca pe ceva bun, te ajuta. Privarea de sursa de anxietate sau tehnica acceptarii sunt forme de autoevaluare si tratare emotional-cognitiva.

      Daca tu iei un medicament pe baza de THC, atunci sigur te vei simti mai relaxata neuronal. Cum sa zic, nu crede ca te face sa uiti de probleme! E medicament, nu drog! Te asigur ca nu va sti nimeni ca iei acest medicament! Condu relaxata si fara stres ca ramai fara carnet. Totusi ai grija sa nu faci accident. Poti sa ramai atunci si fara carnet si fara mai multe!

  5. Avatar Ginseng
    Ginseng

    Salutare, am si eu o mare nelamurire daca ma puteti ajuta… De aprox. 2 3 ani fumez si eu in medie 3 4 cuie pe saptamana, sa zicem un maxim de 3 gr, iar de 3 luni am slabit de suparare, ca sa spun asa din cauza unor certuri si poate a acumularii de stres. In aceasta perioada, am lasat-o mai moale si cu verdele, si de cand nu am mai pus gura, am observat ca imi este foarte foame, si nu mai reusesc sa ma ingras aproape deloc. Pe langa asta , observ ca beau foarte multa apa, pe care o si elimin rapid, iar cu mancare este cam aceeasi poveste. Am inceput sa beau foarte mult lapte si sa mananc branza pentru a-mi potoli foamea mai bne. Intrebarea mea este daca acestea sunt simptome de eliminare a THC-ului? sau pur si simplu dupa o slabire mai drastica asa se comporta organismul? Mnetionez ca mi-am facut si niste analize si totul a iesit perfect, calciu zinc, absolut totul.

    1. Personal cred ca nu ai o problema. Mananci si bei apa multa si nu te simti satul. Tot paralel, esti in pauza dupa un consum foarte activ. Normal ca acum organismul tau foloseste toate resursele pentru a se curata, si asta inseamna ca ai un metabolism accelerat, adica la nivel celular ai o ardere indensa. Poti spune ca sistemul tau imunitar este foarte activ si din acest motiv nu te poti abtine din a manca si a consuma apa. Daca nu te ingrasi, nu este o problema. Important cred ca este sa nu ai dureri in zona organelor vitale si a celor ce se ocupa cu eliminarea toxinelor (ficat, vezica, colon).

      Sfatul meu este sa continui sa traiesti in pauza ca sa ajungi si in punctul in care ti se curata si comportamentul mental (absolut influentat de THC). Nu zic sa nu mai bagi in veci, dar sa nu mai consumi constant. Sa stai high non stop inseamna sa nu ai o viata utila, si cum nu esti rastaman ca sa fie starea de high scopul vietii tale, eu zic ca daca le lasi pe weekend sau pe ocazii speciale, e mult mai bine! Plus, oricat de bine te-ai simti sub influenta, iti incurca putin treburile in relatiile cu ceilalti care nu consuma. Si nu ii poti judeca si hidui, daca te gandesti la sufletul lor si al tau!

  6. Vorbiti prosti eu consum iarba de 12 ani si cate 3 4 grame pe zi si nu am tata nimic , ba din potriva ma simt bine , muncesc ,nu sunt depresiv , chiar sunt mai fericit , ultimile mele analize indica o sanatate de fier , asa ca tot ce avetzi voi de la iarba e doar in capul vostru

    1. Felicitări!Chiar am ajuns să cred că totul e de la cap,gânduri.Eu una sunt firavă 49 kg…Nu consum,poate doar am stat în fum,şi doar gândindu-mă mi se face rău,tremur,bag calciu….paranoia .Pe când ceilalti sunt bine mersi…

    2. Efectul “fumatului” 12 ani este evident la tine si l-am intalnit la cineva foarte drag mie care fuma cam tot de atat timp ca tine. efectul este nu da dependenta, nu am nimic, sunt super ok, nu am nicio modificare de comportament!

  7. Avatar ONimeniAlta
    ONimeniAlta

    Cum pot sa fac sa imi dispara marijoana din corp. Am fumat azi iar peste doua zile tatal meu ma va duce dinnou la analize . Nu pot face exces cu mancarea nici daca vreau nu pot sa mananc am suferit o operatie de micsorare a stomacului iar asta ma impiedica sa pot manca …

  8. High box…adică un test pozitiv draga Cristi

  9. Buna ! Tocmai am aflat ca iubitul meu fumeaza “iarba”. Sunt intr-o mare dilema. Nu stiu cum sa procedez, eu nefiind de acord

  10. Buna , a fumat un prieten langa mine marijuana si m-a ametit si pe mine putin de cap , poate sa-mi iasa la analize la sange ?

    1. Atata timp cat tu nu ai fumat, nu are cum sa iasa la analize.

      Sigur nu ti-a suflat in fata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *