Reamintirea viselor

În tot acest procedeu de reamintire a viselor, cel mai important element este VOINŢA.

Specialiştii în interpretarea şi descoperirea viselor recomandă consemnarea tututor viselor pentru a uşura întreg procesul. Poţi folosi un caiet de notiţe sau un reportofon pentru a înregistra în momentul în care te trezeşti. În acest mod mesajele pe care le primeşti şi nu le înţelegi la un anumit moment, e posibil să le poţi înţelege în timp, informaţiile conectându-se între ale.

Este foarte important să îţi reaminteşti cât mai mult, străduieşte-te. Aminteşteţi fiecare emoţie pe care ai simţit-o în vis, fiecare detaliu pe care l-ai observat (ce fel de vreme este în vis, cadrul visului, obiecte, personaje, culori, animale, tot), dar şi ceea ce ai simţit imediat după trezire.

reamintirea-visului-reamintirea-viselorSentimente sunt cruciale în interpretarea viselor, fiind cheia descifrării lor. Uneori visele pot fi doar la nivelul emoţiilor, fără a avea prea multe amintiri vizuale, cea mai importantă este percepţia.

Un jurnal de vise te va ajuta să-ţi soluţionezi unele dintre dileme, să avoluezi în plan emoţional şi să aduci schimbări în viaţa ta. Notează-ţi tot ce-ţi aminteşti şi cu siguranţă, dacă nu în acest moment, notiţele îţi vor fi de ajutor să creezi unul sau mai multe puzzle-uri.

Articol etichetat cu:,

Ganduri si impresii pentru "Reamintirea viselor":

  1. Eu_pseudonim Eu_pseudonim
  2. Diana Diana
  3. cristina cristina

Care este gandul tau?