Rolul proteinelor, fibrelor si grasimilor din hrana cainelui

Hrana cainelui

Cand vine vorba de hrana cainelui, sursele de proteine sunt diferite. Proteinele unice din plante, cum ar fi faina de soia, contin o cantitate mai mica de aminoacizi decat are nevoie un caine pentru a fi sanatos.

Hrana disponibila pe site-ul www.allforpets.ro contine proteine de origine animala ideale pentru a te asigura ca animalul tau de companie primeste toata cantitatea de aminoacizi esentiali si necesari. Mancarea este supusa unor teste de calitate pentru a asigura ca aceasta contine numai surse de proteine de inalta calitate si extrem de digerabile pentru orice rasa de caine.

hrana cainelui ingrediente din surse naturale

Acizii grasi sunt o parte importanta din nutritia completa a cainelui. Aceste elemente se gasesc in uleiurile de peste, grasime de pui si porumb. Uleiurile sunt importante pentru ca animalul tau sa se bucure de o piele sanatoasa, blana lucioasa si stare generala de sanatate excelenta. De asemenea, toate produsele de hrana de pe site-ul www.allforpets.ro au ingrediente din surse naturale cu un continut bogat din acesti acizi grasi.

Hrana cainelui cu ingrediente din surse naturale

Cercetatorii au descoperit ca fibrele fermentabile la un nivel moderat, cum ar fi pulpa de sfecla, poate imbunatati sanatatea intestinala a oricarui caine. Fiecare fibra este impartita in 2: o parte fermentabila si una non-fermentabila. Partea fermentabila, prin actiunea bacteriilor intestinale, ofera cantitatea necesara de acizi grasi si reprezinta o sursa de energie pentru celulele intestinale.

Componenta de baza non-fermentabila a fibrei prevede ca fecalele animalului sa aiba un aspect normal. Este important ca in hrana cainelui sa se regaseasca numai surse de fibre fermentabile la nivel moderat pentru a ajuta la mentinerea unui sistem digestiv sanatos.

De fiecare data cand doresti sa achizitionezi un produs alimentar pentru caini, alege numai hrana cu ingrediente naturale. Tine cont de varsta sau rasa din care face parte animalul tau de companie pentru a-i oferi hrana specifica in functie de caracteristicile rasei din care face parte.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *