Floarea Vietii – Simbol al unitatii, semnificatie si beneficii

Daca ai ajuns aici, inseamna ca vrei sa afli ce este Floarea Vietii. Ce reprezinta ea, ce simbolistica are si mai presus de toate, cum si cu ce te poate ajuta in viata de zi cu zi. Care este originea simbolului Floarea Vietii?

Ce este Floarea Vietii?

Floarea Vietii este denumirea moderna data unei figuri geometrice compusa din 7 sau mai multe cercuri suprapuse, egal distantate intre ele. Acestea sunt aranjate astfel incat sa formeze o floare simetrica. Cel mai des intalnit este modelul hexagonal al florii vietii. Este alcatuit din 19 cercuri complete si 36 de arce de cerc partiale, toate inchise intr-un cerc mare.

Acesta este un simbol de geometrie sacra ce reprezinta forma fundamentala a timpului si spatiului, avand o valoare incomensurabila prin prisma religiei si a vechiului. In acest sens, simbolul Floarea Vietii este expresia vizuala a conexiuni vietii cu toate fiintele vii din acest univers. Este sanctuarul secret ce contine informatiile de baza a tot ceea ce este viu.

Forma perfecta, proportiile si armonia acestei flori este si a fost cunoscuta de filosofii, arhitectii si artistii din intreaga lume, datorita puterii pe care aceasta o inmagazineaza. Floarea Vietii poate fi gasita in toate marile religii ale lumii, deoarece aceasta contine modelele de creatie care au luat nastere din Marele Vid. Este considerata a fi astfel o parte din gandirea Creatorului.

Floarea Vietii este dovada faptului ca exista o constiinta in spatele creatiei si ca toate formele de viata au aparut dintr-un singur cod geometric. Petalele florilor, conurile de pin, ramurile copacilor, cristalele, toate se bazeaza pe aceleasi principii ale geometriei sacre.

Floarea Vietii –  Simboluri si Semnificatii

Floarea Vietii este un simbol ce contine si alte simboluri geometrice sacre, inclusiv Samanta Vietii, Oul Vietii si Fructul Vietii. Toate acestea sunt simboluri ale Geometriei Sacre, in care formele si numerele au un inteles aparte. Samanta Vietii este considerata a fi o reprezentare simbolica a creatiei Universului in 7 zile. Oul Vietii este o structura care este considerat a fi la baza muzicii, deoarece distantele dintre cercurile din model sunt aceleasi ca intre notele si jumatatile de note din muzica.floare vietii simbol sacru in natura

Intelegand simbolul Floarea Vietii, asta ne ajuta sa stim cum functioneaza Universul. Acest simbol poate fi folosit ca instrument de conectare in timpul meditatiei si, de asemenea, ca obiect de putere la care sa te raportezi zilnic. El este un element care ne aminteste in permanenta ca suntem conectati unii cu ceilalti, ca suntem conectati cu intreg Universul.

Acest simbol este o sursa inepuizabila de intelepciune care detine, ascunse in codurile sale, intreaga istorie cosmica si constiinta umana .

Floarea Vietii – Bijuterii din argint cu simbolul de valenta spirituala – Beneficii

Purtand acest simbol asupra ta, sub forma de bijuterii, are efecte puternice de vindecare asupra corpului fizic si psihic. Simbolul te poate ajuta sa iti depasesti fricile, sa intalnesti oamenii potriviti, sa te conectezi la Sinele Superior. Iti imbunatateste nivelul de constientizare si iti deschide calea spre iluminare prin dezvaluirea armoniei in tot ceea ce exista.

Incărcate cu energia vietii, bijuteriile sacre creeaza, atunci cand sunt purtate, un sentiment minunat de apartenenta, de bunastare. Iti ofera armonie, prosperitate si intelegere. Simbolul Floarea Vietii te protejeaza, de asemenea, de radiatiile telefoanelor si a altor aparate electrice, dar si de energiile negative ce vin spre tine din partea celorlalti.

Iata doar cateva bijuterii din argint cu simbolul Floarea Vietii pe care ti le recomand cu mare incredere. Sa nu uiti insa si de cei dragi tie care au nevoie de un ajutor in evolutie:

pandantiv argint floarea vietii

Pandantiv din argint cu simbolul floarea-vietii

cercei floarea vietii

Cercei cu simbolul Floarea-Vietii

bratara floarea vietii

Bratara cu simbolul Floarea Vietii

Articol etichetat cu:,

Ganduri si impresii pentru "Floarea Vietii – Simbol al unitatii, semnificatie si beneficii":

  1. Jorjette C Gabriela

Care este gandul tau?