Exerciţii pentru echilibrarea vaselor sanguine din creier

Ca să verificăm dacă stăm bine cu circulaţia la nivelul vaselor sanguine din creier se pot face câteva exerciţii simple:emisferele creierului

  1. Cu braţele deschise lateral, închidem pumnul lăsând doar degetul arătător îndreptat către înafară. Se îndoaie coatele şi se aduc braţele în faţă, cu ideea de a face vârful degetelor arătătoare să se atingă. Dacă până acum veţi spune că este un lucru relativ simplu, repetăm procedura cu ochii închişi. Trebuie ca vârful degetelor arătătoare să se întâlnească şi cu ochii închişi. Aşa veţi şti că staţi bine cu circulaţia sângelui la nivelul capului.
  2. Un alt exerciţiu este acela în care se stă într-un picior, alternativ dreptul şi stângul, câte 20 de secunde. Şi de această dată, la fel, prima oară se exersează cu ochii deschişi, iar apoi se face acelaşi lucru, dar cu ochii închişi.
  3. Un al treilea exerciţiu pentru a vedea echilibrul dintre emisferele cerebrale este să se folosească ambele mâini pentru a scrie deodată în dreapta şi în stânga unei linii verticale, ori pentru a desena forme geometrice, ce trebuie să apară ca în oglindă.
Articol etichetat cu:

Ganduri si impresii pentru "Exerciţii pentru echilibrarea vaselor sanguine din creier":

  1. Ala Ala
  2. Ala Ala

Care este gandul tau?