Cum tinem spiritele la distanta, cum ne protejam de energii negative

cum sa te protejezi de spirite - cum sa tii spiritele la distanta

Alături de noi oamenii, există şi spiritele, despre care uneori auzim poveşti pe care ne este greu să le credem sau să le acceptăm. Uneori acestea ne apar în poze şi nu ştim ce sunt, alteori le vedem destul de clar pe lângă noi, oricum ar fi, ele stau pe lângă noi. Unele sunt ale persoanelor care au murit în situaţii dramatice şi nu au reuşit să plece în lumină, altele sunt spirite create de propriile noastre gânduri, şi mai există şi altele a căror provenienţă nu o ştiu.

Ceea ce ar trebui să ştiţi – de cele mai multe ori spiritele care stau pe lângă noi sunt ale membrilor familiei decedaţi care nu şi-au terminat încă treaba pe pământ (fie au murit mai devreme, fie înainte de a muri au experimentat furie, ură, mânie, fie nu s-au aşteptat să moară, etc). Dacă sunteţi atenţi, veţi primi tot felul de mesaje de la ei prin intermediul viselor sau al unor anumite întâmplări, cazuri în care puteţi face ceva (puteţi da de pomană, vă puteţi ruga, se poate ruga un preot sau mai mulţi în locul vostru; în cazul în care mesajul primit spune altceva, vedeţi ce anume vrea să vă transmită).

Aceste spirite stau pe lângă noi deoarece au nevoie de energia noastră. Noi suntem sursa perfectă. Le alimentăm foarte uşor – din frici sau ataşamente puternice.

Cum putem sa tinem spiritele la distanta?

amuleta1

Daca vrei sa stii cum sa te protejezi de spirite, in primul şi în primul rând este indicat să nu ne fie frică de ele. După cum am spus mai sus, frica noastră le poate face mai puternice. Trebuie să fim conştienţi că ele nu au ce să ne facă. Atâta timp cât suntem puternici, ele nu au cum să ne atingă, nu au nici o putere asupra noastră.

Din informaţiile culese, există mai multe modalităţi de a ţine spiritele la distanţă.

Ce sa facem pentru a tine spiritele rele la distanta?

Pentru a ne proteja de ceea ce consideram a fi spirite rele, de energiile negative, putem sa:

  • tămâiem casa destul de frecvent;
  • ardem frunze de salvie, dafin , lemn de palo santo, cedru,
  • folosim uleiurile esentiale cu vibratie inalta in aromaterapie,
  • sfinţim casa sau o stropim cu aghiazmă din când în când,
  • ţinem în permanenţă o candelă/o lumânare aprinsă,
  • deasemenea ne putem proteja cu ajutorul culorilor ( culoarea albastru este protectoare – purtăm haine albastre, în special în timpul somnului),
  • putem pune în cele patru colţuri ale camerei în care dormim sau ale casei cristale (putem purta cristale ca şi pandantive cu simboluri sacre – şi sub această formă protejează).

Din punct de vedere al obiectelor protective, acestea pot fi multe, dar esti liber sa alegi. Deasemenea, rugăciunea este foarte puternică în “lupta” cu spiritele.

Ce este foarte important în toate aceste lucruri pe care le puteţi face – intenţia pe care o manifestaţi în momentul acţiunii. Aceasta trebuie să fie foarte clară şi puternică, ca aceste spirite să plece , să vă lase să fiţi liniştiţi. Cel mai bine ştiţi voi ce vreţi de la ele.

În cazul în care vă este frică şi nu reuşiţi singuri, este indicat să chemaţi un preot, sau un practicant şamanic care va reuşi (nu pot să garantez) să facă ceva pentru voi. Nu trebuie să vă fie ruşine sau frică să vorbiţi despre acest lucru! Într-adevăr, cei care nu cred s-ar putea să vă creadă nebuni. Consider insa că este mai bine să vă creadă aşa, decât să trăiţi în frică, în teroare sau în neputinţă!

Ce ar mai fi indicat să ştiţi. Alături de noi există foarte multe spirite care vor să ne ajute. Ele oricum nu se implică în existenţa noastră, doar există pe lângă noi. Vorbim de spiritele animalelor, spiritele plantelor, spiritele naturii, spirite care doar asteapta sa le cerem ajutorul…


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

84 de răspunsuri la „Cum tinem spiritele la distanta, cum ne protejam de energii negative”

  1. buna … am patit si eu ff multe in ksa si … se tot intampla de 2-3 ani de knd a murit bunica mea …. plansete …. zgomote din bucatarie …. si app … mai am si o pisica si uneori ma joc q ea si este atenta la mine si brusc se ridica in picioare(pe labe:)) ) si se uita fix intr-un punct … ciudat … infene …. dar de vreo luna -2 de knd am incercat cv … lucrurile au inceput sa revina cat de cat la normal …..
    am pus in fiecare colt al camerei cate o iconita si am desenat o cruce q creionul pe parchet si acum totul e ok ….. incercati si voi … 🙂 e ff simplu si … eficient ;)) multa bafta 🙂

  2. Avatar maria
    maria

    adica exista spirit in casa mea pnetru ca am uitat sa va zic ….. la mine trec tramvaie si masini si mereu cand trec se zguduie umpic tavanu pentru ca casa este langa statie si probabil din cauza asta cad lucruri dar fata cu strigatu a fost acum 3 ani dar eu vroiam sa aflu cum tiai da seama daca ai spirit in casa

  3. Maria, ai o situaţie delicată şi îţi spun din start că dacă nu răspunzi nu înseamnă că ceea ce cauzează toate astea va dispărea. Spiritele au mesaje clare pentru noi, ele nu apar că nu au ce face sau că se plictisesc, ci ele vin în viaţa noastră cu un scop. Bunica ta ţia dat un sfat venit din frică. Nu este vorba despre frica ei, dar cineva demult, a avut atât de multă frică şi nu a vrut deloc să asculte ce vrea spiritul respectiv să zică încât a ales să îl ignore, aşa mai departe a spus şi la alţii când a avut ocazia, nu răspunde căci te îmbolnăveşti. Urmează partea dificilă, dacă asculţi şi îi răspunzi când te cheamă, te îmbolnăveşti. Jorjette îţi poate oferi mai multe informaţii despre boli, măcar să ai o idee ce sunt ele defapt pentru noi, de unde vin, cum de fix acea boală o avem etc. În cazul contactului cu spiritul, eu mă gândesc la fel în trecut, ce a făcut pe acel om să spună că după ce i-a răspuns spiritului s-a îmbolnăvit. Drept urmare pot să spun că da, s-a îmbolnăvit, dar de ce a dat vina pe spirit? Să spunem că spiritul i-a adus un mesaj, i-a spus să facă ceva anume şi lui i s-a părut ciudat şi s-a răzgândit şi a a început să ignore spiritul crezând că o dată ce i-a răspuns, poate reveni la stadiul precedent în care îl ignoră. Cu spiritele nu este aşa. Când ai răspuns, l-ai invitat, şi el va sta cu tine până îi spui să plece, sau până termină ce are de făcut cu tine.
    Sunt multe de spus, dar dacă vrei să iei legătura cu acel spirit noi te putem ajuta cu câteva informaţii, avem chiar o prietenă (vezi Larisa, primul comentariu) care ştie mult mai multe despre spiritele de genul celui care te strigă pe tine. Înainte de toate să ştii că ai nevoie de protecţie căci dacă eşti slabă este posibil ca spiritul să treacă limita şi să profite de slăbiciunea ta, de aceea să nu te apuci de nimic singură!
    Tu alegi, poate fi ceva important pentru viitorul tău!

  4. Avatar maria
    maria

    buna am o mica problema .am 11 ani si ma ingrozesc sa stau singura in camera mai ales singura acasa pentru ca mereu eu stau in pat si ma uit la televizor si cad lucruri de pe sifoner sau de pe vitrina nici nu le ating si cad singure .2 mereu in baia mea se aud pocnituri si zgomote asta ma sperie de moarte si 3 mereu ma striga cineva maria ,mariaa si ma duc la bunica mea bunico mai strigat si spune nu dar ia mia spus un lucru sa nu raspuns la aceasta strigare pentru ca ma pot imbolnavi . multumesc si sper mai multe sfaturi

  5. Nu este nici bine nici rău, draga mea. Trebuie însă să faci ceva pentru că ai precizat că nu te simţi bine. Încearcă mai întâi câteva din tehnicile descrise de mine de mai sus, şi te aştept să-mi spui cum te simţi după câteva zile, dacă mai simţi aceste lucruri. Citeşte articolul cu atenţie, pentru că sunt descrise mai multe situaţii. Dacă vrei poţi să-mi scrii şi pe email- (la contact). Aştept mai multe detalii.

    Cu cât eşti mai speriată cu atât eşti mai vulnerabilă- indicat este să fii puternică.Dacă tu eşti puternică şi ai încredere în tine, în forţele tale şi nu numai, atunci te vei simţi mai bine.

    Din ce oraş eşti?

  6. Avatar eliza
    eliza

    Buna,
    Eu de ceva vreme, am inceput sa dau importanta anumitor lucruri… si nu stiu daca este bine sau daca este rau… cert este ca uneori eu nu ma simt bine… pentru ca simt mai mult decat trebuie, simt in anumite locuri ca mai este cineva, simt ca este cineva si ma sperie… ce pot face?…
     

  7. Marie, eu am o mică istorisire pentru tine. Era o dată o tipă, vrăjitoare de felul ei, se ocupa cu magie şi mai era şi o înclinaţie din familie moştenită. Străbunicul ei îi lăsase moştenire un pergament, pe care a scris o vrajă, incantaţia ei citită îi oferea un spirit care făcea pentru ea ce vroia ea. Când a găsit pergamentul într-un cufăr vechi din podul casei, imediat a făcut ritualul şi după ce a resimţit rezultatele era foarte încântată. Tot ea a observat că treptat acel spirit începea să facă mai mult rău decât bine prin faptele sale şi chiar avea o plăcere desăvârşită, ca un copil mic, căruia îi dai un pistol cu laser şi el distruge şi sparge tot crezând că este fun.
    Străbunicul ei, din negura timpului i-a trimis o scrisoare, datată de pe vremea lui, dar primită de ea ca prin minune prin poştă, în care îi spunea că trebuie de grabă să trimită spiritul în locul lui de odihnă căci nu are ea nici capacitatea şi nici puterea de a lucra cu el aşa cum se cuvine şi că dacă nu închide poarta ce a deschis-o pentru acest spirit, cu el aflat după ea, va face o mare distrugere pe acest pamânt. Tot acolo a găsit şi indicaţiile clare, căci o dată pornită vraja cu spiritul ea nu mai putea pune mâna pe acel pergament căci parcă era ca de foc. Când se apropia de el, se înroşea parcă gata gata să o ardă. Îi fusese dat în cale un om, întâlnit în stranii circumstanţe, dar care, după cum îi spunea străbunicul în scrisoare, avea să o ajute. El nu credea în vrajă şi pe el nu îl afecta, pergamentul arăta normal şi se  comporta normal în mâinile lui, aşa că i-a sugerat să îl pună să îl ţină în aşa fel încât să poată ea citi incantaţia de desfacere a vrăjii de pe dosul pergamentului. În momentul în care aceste lucruri au decurs, individul nu a sesizat nici o schimbare, cerul nu s-a umplut de nori şi fulgere, pământul nu s-a crăpat să-l înghită pe spirit, sau altă minunăţenie, dar ea a scăpat de povara pe care şi-o aduse-se în viaţa, aşa că i se părea distractiv şi credea că dacă are anumite capacităţi, merită mai mult doar pentru că aşa vrea ea deodata să merite.
    Ia aminte dacă vrei la ce ţi-am spus, şi reţine că tu, despre problema ta, ştii mai multe decât noi. Renunţa la plăcerea în care te complaci căci eu cred că nu eşti încă pregătită să înfrunţi energia superioară la porţile căreia baţi ca nesătula. Poţi să te pui şi în rolul ei şi în rolul celui care nu cede şi chiar în rolul strănunicului, oriunde ai fi, priveşte cum trebuie tu să fii …
    Coincidenţa face că pe mine nu m-a ajutat istorisirea asta, deşi am aflat-o ieri, dar n-o uit că e prea cu tâlc!

  8. N-ai găsit nici o metodă pentru a scăpa de el? O să mă interesez să văd ce pot să aflu mai multe şi o să-ţi scriu (dacă aflu ceva).

  9. Avatar marie
    marie

    Pai, inca despre reptilieni care sunt animale evoluate pe intuneric si alti demoni necreati de noi ci extraterestri nu spune nimeni cum ne putem proteja, e vba de “fiara” din Biblie,eu sunt senzitiva si ii simt, aseara amavut o vizita de la unul trimis prin magie ng si era ca vibratie jos, si in plan fizic rece si greu, avea si coada si se atasase de mijlocul meu,abia am putut urca scarile sub greutatea sa si mi-a fost f frig toata noapte, dimineata eram imbatranita si scofalcita la fata si ridata, el este tinut intr-un caine de un vecin ungur care nu poate trai fara el pt ca ii furnizeaza energie din mine,el nu ia ca oamenii credinciosi de la Dumnezeu. Ce solutie se vede pt acesta, mie imi e clara una singura: destruparea, dar acestia pot trai f mult, toti care au asa ceva traiesc muult.E nedrept, dar real

  10. Mai exista solutia mea personala ,am un ametist in fiecare punct cardinal din camera,Ametistele sunt niste pietre pline de energie ,aceasta energie provine din energia spiritelor.Intradevar ca nu multi cred pana nu vad ,pana ce nu simt ,dar este timp pentru orice si sa nu uitam ca mai exista si asa numitii ‘demoni’ …care provin din imaginatia si ura/rautatea noastra …de obicei un demon este simtit cand acesta e invocat de o anume persoana.
    Invocarea lor e defapt ritualul de creere, atunci ni imaginam si ei sunt exact asa cum ii vrem noi, la inceput am crezut ca ei exista doar asa, dar defapt sunt creatia noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *