Budincă de varză roşie cu brânză

Ingrediente: 200 g varză roşie, 200 g brânză de vaci, 1 ceapă mare de apă, 200 g unt, 6 linguri cu fulgi de grâu germinat sau tărâţe, 2 linguriţe cu hrean ras fin, 1 ceşcuţă cu moare de varză, 1 legătură de verdeţuri de sezon, 1 linguriţă cu pulbere de polen şi 1 felie de sfeclă roşie.

Mod de preparare: fulgii de grâu germinat se pun într-un platou, se umezesc cu moare, apoi se adaugă varza tăiată ca fideaua, frecată până se înmoaie şi amestecată cu hreanul şi cele 150 g unt frecat spumă. Peste, se aşează o pastă din brânză amestecată cu ceapă mărunţită, ţelină rasă, polen şi restul de unt frecat spumă, după care se tasează şi se decorează cu verdeţuri tăiate mărunt şi sfeclă roşie rasă sau petale roşii de trandafiri tăiate.

Articol etichetat cu:,

Ganduri si impresii pentru "Budincă de varză roşie cu brânză":

  1. Jorjette C Ana-
  2. Jorjette C stefan

Care este gandul tau?