Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

LIBELULA in vis – simbol de transformare, înţelepciune, iluminare

Libelula ne vorbeste despre fatada iluzorie pe care o acceptam ca realitate fizica, deasemenea despre timpul viselor. Iridiscenta aripilor libelulei ne aduce in constiinta faptul ca exista culori pe care nu le cunoastem, pe care nu le-am intalnit inca in experienta noastra de zi cu zi.

libelulaLibelula este o expresie a energiei, a culorii, a formei si culorii in miscare. Se spune ca ea era pe vremuri un dragon, si ca era acoperit cu solzi. Era plin de intelepciune, si zbura ducand cu sine lumina cunoasterii, arta magica si iluzia schimbarii formei.

Coiotul a spus dragonului respectiv sa ia forma de libelula, care astfel si-a pierdut puterea de dragon, insa a pastrat esenta de transformare, mesajul de intelepciune, de iluminare, de comunicatie cu lumea elementala. Lumea elementala este compusa din spiritele minuscule ale plantelor, si ale elementelor aer, foc, pamant si apa. In esenta, aceasta lume in care traim este plina de spirite ale naturii. Libelula ne invata sa aducem multumire pentru ceea ce avem la dispozitie. Sa schimbam obiceiurile care ne dauneaza, sa facem anumite schimbari in viata, care sa ne scoata la liman atunci cand ne-am pierdut in ceturile iluziilor.

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

  1. Jorjette C Cristi
  2. Jorjette C Rora
  3. Jorjette C ana
  4. Jorjette C surdu cristina
  5. Jorjette C Eva
  6. Jorjette C ALICE
  7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?