Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

Aborigenii Americani ne oferă aceste detalii despre cele 44 animalele totem: interpretare vise si semnificatii. Indienii Americani spun că fiecare persoană are nouă animale totem. Acesta exprimă posibilitătile, talentele, şi încercările prin care trece în viaţa pe care o trăieşte. Când o persoană îşi începe existenţa terestră, în jurul aspectului său fizic există şapte direcţii: est, sud, vest, nord, deasupra, dedesubt, şi înăuntru. Direcţia care se numeşte “înăuntru” există în interiorul tău, dar în acelaşi timp şi în exterior, pentru că întregul univers există în interiorul conştiinţei tale. În fiecare din aceste direcţii ai un animal totem, care te învaţă lectiile pe care ţi le oferă direcţiile respective.

Mai sunt două animale care sunt adaugate la grup, cele care merg alături de tine în dreapta şi în stânga ta. Animalele respective le gaseşti singur. Poate îţi apar în vise, poate să fie orice animal de pe această planetă, sau ceva încă necunoscut. Ele sunt gardienii tăi personali şi ei pot să se schimbe. Ceilalţi şapte nu se schimbă în această existenţă.

Semnificaţia direcţiilor

SĂRITUL – poarta de aur pe unde intră tot ce este nou în viaţa noastră, este prima directie.Animalul de la rasarit iti ofera simbolul care te conduce catre cele mai mari incercari spirituale si iti pazeste calea catre iluminare.

SUDUL – Animalul de la sud are grija de copilul tau interior, si iti reaminteste cand sa te pleci si cand sa ai incredere, astfel incat inocenta sa fie pastrata in personalitatea ta.

VESTUL– Animalul din vest te conduce catre adevarul tau personal si catre raspunsurile care iti vin din interior. El iti arata deasemenea drumul catre tinta catre care te indrepti, scopurile tale in viata.

NORDUL – Animalul de la nord ne da sfat plin de intelepciune asupra a ceea ce ni se potriveste, si ne reaminteste cand sa vorbim si cand sa tacem. El ne reaminteste sa fim recunoscatori pentru fiecare binecuvantare, in fiecare zi.

DEASUPRA– Animalul de deasupra ne invata sa onoram Natiunile Stelelor, si ne reaminteste ca si noi venim din stele, si tot acolo ne vom intoarce Acest animal este deasemenea si gardianul viselor, si a accesului nostru in alte dimensiuni.

DEDESUBT– Animalul de dedesubt ne invata despre elementul pamant pe care il avem in noi, cum sa fim cu picioarele pe pamant si cum sa ne urmam calea.

INTERIOR– Animalul din interior ne invata cum sa ne gasim bucuria interioara, si cum sa fim credinciosi adevarurilor noastre personale. El este deasemenea si protectorul locului nostru sacru, acel spatiu interior care este numai al nostru, si in care nu intra nimeni decat la invitatie sau/si cu permisiune din partea noastra.

PARTEA DREAPTĂ: Acest animal iti protejeaza aspectul masculin, si te invata despre rolul tatalui, rolul de protectie, curaj, actiune.

PARTEA STÂNGĂ: Acest animal este protectorul partii tale feminine, care te invata cum sa faci loc in viata ta pentru abundenta. Iti arata cum sa primesti, cum sa iubesti pe cei din jur si sa ai grija de tine insuti. Animalul din stanga te invata, de asemenea, despre rolul matern si despre comunicatie, in ce fel sa iti conduci relatile cu cei din jur.

Animalele ne apar in vise, in realitatea fizica, in vreo fotografie care ne atrage in mod deosebit. Un fulg, o blana, un sunet, un miros. Animalele de casa intra si ele in aceasta categorie. Cu ce animale ne inconjuram spune mult despre lectiile noastre de viata.

Interpretare vise – Animalele care apar în vis – totemuri (ce ne învaţă animalele)

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

  1. Jorjette C Cristi
  2. Jorjette C Rora
  3. Jorjette C ana
  4. Jorjette C surdu cristina
  5. Jorjette C Eva
  6. Jorjette C ALICE
  7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?