Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis

Interpretare vise CIOARA reprezinta legea

Este o poveste care spune ca cioara era fascinata de propria umbra. Atata a ciocanit-o si atata a tot examinat-o, incat intr-o zi umbra s-a sculat si i-a mancat forma, si de atunci cioara a murit in forma. Cioara este un simbol al gardianului din partea stanga. Daca privesti adanc in ochii ei, poti vedea poarta catre supranatural. Se spune ca cioara cunoaste misterele necunoscute ale creatiei, si este pastratoarea legilor sacre.

totem cioaraDe vreme ce ea cunoaste aceste legi, cioara poate chiar “rasuci”dupa nevoie legile universului fizic, si poate sa-si schimbe forma. Aceasta abilitate este unica, si cu totul speciala. Sunt foarte putine persoane care stapanesc aceasta arta. Ea include dedublarea, sau capacitatea de a fi in doua locuri in acelasi timp, in mod constient. Luarea altei forme fizice, devenind “musca de pe perete” in locuri in care ea doreste sa intre neobservata.

Multi europeni au observat de multe ori faptul ca diverse animale apar asa ca din senin, in casa sau in imprejurimi. Este posibil ca de multe ori ele sa fie doar o forma iluzorie, cioara fiind o maestra in iluzie. Cioara este protectoarea legilor si textelor sacre, inclusiv a inregistrarilor vechi “ogallah”.

Cioara vede ca lumea fizica si chiar lumea spirituala – asa cum si-o imagineaza oamenii – sunt iluzorii.

Ca exista o infinitate de fiinte si de lumi, creatii ale Marelui Spirit. Cioara ne invata ca respectul legilor sacre confera o moarte buna, adica trecerea in alta viata cu amintirile/memoria cat mai intacte. Ea este un semn al schimbarii. Dar cum traieste in vid si nu are constiinta timpului, se spune ca ea vede simultan trecutul, prezentul si viitorul. In ea se imbina lumina si intunericul, si ea poate vedea atat interiorul cat si exteriorul, in acelasi timp. Cei care au medicamentul ciorii, vorbesc cu voce puternica atunci cand se refera la ceea ce ne apare lipsit de armonie, nejust sau urat. Ea ne spune sa ne exprimam intotdeauna adevarul personal, de la nivelul cel mai adanc la care putem sa ajungem.

Fiecare are deci datoria sa mearga pe propriile picioare, sa vorbeasca prin propria gura, sa-si constientizeze misiunea in viata, si sa-si echilibreze trecutul, prezentul si viitorul chiar acum/aici. Realitatea veche este depasita, forma se schimba, ne spune cioara, si actiunile si gandurile proprii creeaza in continuare urmatoarea noastra forma.

Ganduri si impresii pentru "Totem – Interpretare vise – 44 Animalele din vis":

  1. Jorjette C Cristi
  2. Jorjette C Rora
  3. Jorjette C ana
  4. Jorjette C surdu cristina
  5. Jorjette C Eva
  6. Jorjette C ALICE
  7. Jorjette C Nichescu aralda

Care este gandul tau?