Blogul Lui Jorjette prezinta: Cele mai frumoase injuraturi haioase

Autorul a publicat acest articolul pe în categoria Familie si Societate. Dacă continui să citești, noi am estimat timpul de citire al acestui articol la 1 minut și 51 secunde, și să știi că există 10 comentarii dar totuși și tu îți poți spune părerea la final.
Fii sociabil:

Mă întreb oare dacă există cineva (mai puţin copiii cu vârste mici) care să nu fi înjurat măcar o singură dată în viaţa lui. Îmi amintesc cu plăcere copilăria, şi anume faptul că de faţă cu mine nu se vorbea urât (nu se vorbea nici dacă nu eram de faţă pentru că părinţii mei se obişnuiseră cu un vocabular plăcut şi respectuos), nu se folosea nici măcar cuvântul “diavol”, să nu vorbim de înjurături sau cuvinte urâte. Mama şi astăzi dacă este supărată sau nervoasă, înjură frumos “pitpalacul măsii” – e o înjurătură care nu afectează pe nimeni cu nimic si care face parte din ceea categoria injuraturi haioase..

Am observat în zona în care ne-am mutat, oamenii înjură şi bleasteamă foarte des şi au ajuns să facă acest lucru inconştient – vorbeşte gura fără ei, neştiind cât de mult rău fac celor din jur prin acele mici fraze răutăcioase, pline de energie negativă.

injuraturi haioase manca v ar raiul Cele mai frumoase injuraturi haioaseDe câteva zile, am început să mă gândesc la câteva injuraturi haioase şi blesteme “frumoase” sau hazlii sa le spunem asa, cu care să le înlocuim pe cele vechi şi răutăcioase, pline de ură. Am plecat de la un exemplu, şi anume cel al Părintelui Cleopa care le spunea celor ce veneau în vizită : “Mânca-v-ar raiul!”

Injuraturi haioase spuse cu zambetul pe buze

Exemple de injuraturi haioase şi, zic eu, mai  “armonioase”, cizelate, pentru oricine : “umpleate-ai de sănătate”,”umpleate-ai de bani”, “bătute-ar vântul când ţi-e cald”, “umpleate-ar frumuseţea”, “bată-te norocul să te bată”, “trăsnite-ar veselia”, “dar-ar dragostea în tine”,”nimerite-ar Cupidon”, “mai du-te-n fericirea mea”, “băgaţi-aş cheful în tine”, “râzi ca musca la perdea”, “râzi ca brânza-n farfurie”, “scuipate-ar mâţele”, “să te coci la cur precum merele în prun”,”băgate-aş în rai să te bag”.

Vă aştept şi pe voi cu idei de înjurături şi blesteme care nu fac rău, ci din contră vin cu o notă de optimism si bunatate. Sa fiti fericiti!

Despre autorul Jorjette C

Eu sunt Georgeta Morosan! După ce am terminat Facultatea de Psihologie la Iași, lipsită de motivația de a merge mai departe în acest domeniu, m-am mutat la țară. Cu căței, pisici, gaini și purcei, încerc să trăiesc o viață simplă și liniștită. Dintr-un sat de munte din Apuseni, vă scriu aceste adevăruri, vouă, cititorii Blogului lui Jorjette...

Păreri impresii și comentarii la acest articol:

 • Jorjette C

  Mancati-ar blondele banii…sau luate-ar politia cu radarul la 250 / h:P(inseamna ca-ti ureaza sa ai cu ce:P)
  `tu-ti dumnezeii si grijania care te-au tras cu sania:P

 • Jorjette C

  Off topic: dilema gramaticala.
  pali-te-ar foamea sau palite-ar foamea?
  mancati-as ciorba sau manca-ti as ciorba?

  hahaha.

 • Jorjette C

  sa te trasneasca libelule sati manance mata *** (mesajul a fost cenzurat din lipsa de bun simt pentru cel ce l-a scris)

 • Jorjette C

  vedeatea-as cu flori pe piept ca sa dai din cap numai la hopuri:)):))

 • Jorjette C

  Mai intreaba ba mata de mine?

 • Jorjette C

  Bai Transexualule lord, Bagami-as ******[CENZURAT DE ADMINISTRATOR]

 • Jorjette C

  Cum Sa Faci Bani Pe Internet,Pe scurt esti platit daca dai click pe reclame.Cel mai serios si mai cunoscut site de acest gen este la ora actuala(exista numeroase dovezi de plata).Este unul din putinele site-uri de PTC (paid to click) care platesc instant. Odata ce ai ajuns la suma de 2$ in cont, ii poti retrage oricand. detalii pe **** [CENZURAT DE ADMINISTRATOR]

 • Jorjette C

  ce haiosi sunteti pacat ca nu sunteti amuzanti

 • Jorjette C

  Cand sta cineva in fata ta:
  – Ma, maicata lucra la fabrica de sticla?
  – Nu.
  – Atunci date.

  Esti Puternic sau invizibil?
  Puternic: Scuipa pe jos si spune-i sa-l ridice!
  Invizibil: Te bagi in el!

  • Jorjette C

   Nu e asa la invizibil il scuipi si ii spui ca nu l-ai vazut :))))

Lasă un răspuns

Emailul tău nu va fi făcut public. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Ai grijă ce spui căci comentariile sunt moderate înainte de a fi făcute publice!