WT anunţă actulizările de noi versiuni la WP

Dacă în drumul tău spre succesul online, ai ajuns şi la pasul cu introducerea site-ului în Google Webmasters Tools, mai nou ai posibilitatea de a fi anunţat şi acolo, printr-un mesaj, cu privire la actualizările platformei tale WordPress.

Un mesaj în limba română sună cam aşa:

Stimate proprietar sau webmaster al https://blog.jorjette.ro/,

Se pare că site-ul dvs. rulează o versiune mai veche a WordPress. Google vă recomandă să treceţi la cea mai nouă versiune. Software-ul mai vechi sau cel care nu are corecţiile aplicate poate fi vulnerabil în faţa pirateriei informatice şi a programelor malware ce pot afecta utilizatorii dvs. Pentru a descărca cea mai nouă versiune, accesaţi pagina de descărcare WordPress.

Dacă aveţi întrebări suplimentare în legătură cu motivul pentru care aţi primit acest mesaj, Google a furnizat mai multe informaţii de bază într-o postare de blog cu acest subiect.

Cele mai bune urări,

Echipa pentru asigurare a calităţii Căutare Google

Te întrebi care este noutatea sau ineditul? Ei bine această acţiune de “ajutor” a fost implementată din 2009, totuşi deşi Drupal şi Joomla au avut apelări cu privire la noile versiuni disponibile, WordPress din 2011 a reuşit să transmită aceste notificări utilizatorilor de platforme WP.

Comparativ cu orice platformă CMS disponibilă, WP rămâne şi continuă să avanseze, în ideea că este cea mai bună platformă CMS cu care poţi să îţi faci un site (blog, website, forum etc.).

Să vă spun şi de ce? WordPress vă oferă o platformă curată, uşor de instalat şi întreţinut, gestionare extrem de bine organizată a conţinutului, noi şi noi aplicaţii ce pot fi instalate adiacent şi cu care poţi face incredibile site-uri.

Decât pagini statice .html sau altceva, pe care să le editaţi manual ori de câte ori aveţi de făcut modificări majore, mai bine instalaţi platforma WordPress pentru a vă uşura munca la maxim şi pentru a vă maximiza satisfacţiile cu privire la websiteul vostru.

Articol etichetat cu:,

Care este gandul tau?