Vampirismul energetic

vampir energetic

Multi oameni se plang ca, dupa ce au trecut pe langa niste persoane, s-au trezit cu o durere de cap sau au fost deochiati de ele; sau daca s-au intalnit cu o persoana cunoscuta pe strada si dupa ce au stat de vorba cateva minute cu acea persoana, sau cateva zeci de minute, au ramas cu o durere de cap, dupa ce s-au despartit de aceasta. Si multe exemple de acest gen se pot da.

Care sa fie cauza acestor neajunsuri?

vampir energeticEste vorba despre vampirismul energetic. Sunt lucruri pe care, daca nu le cunoastem si nu incercam sa le intelegem, le putem da o amploare deosebita si ajungem sa ne fie frica de ele. Cum se explica acest vampirism energetic?

Orice fiinta, indiferent ca e vorba de o planta, animal sau un om, este alcatuita din sapte corpuri, care o ajuta sa-si defasoare viata in cele mai bune conditii. Aceste sapte corpuri se pot clasifica in felul urmator: un corp fizic, care reprezinta suportul material in desfasurarea activitatii fiintei pe pamant si inca sase corpuri energetico-informationale, care ajuta sa anime corpul fizic si totodata sa pastreze legatura informationala cu lumea de dincolo, lumea de unde a venit fiinta respectiva. Corpurile energetice se pot caracteriza dupa o ordine cu frecventa crescatoare in felul urmator: corpul emotional, corpul mental, corpul cauzal, corpul budic, corpul atmic si corpul spiritual.

Aceste corpuri energetice, inclusiv corpul fizic, se hranesc permanent cu o energie numita energie universala sau energie Ki, sau Qi, sau prana, sau duh sfant etc., energie care se gaseste peste tot, in intregul Univers. Hranirea acestor corpuri se face intr-o ordine pornind de la corpul energetic, cu frecventa de vibratie cea mai ridicata, adica corpul spiritual, si terminand cu corpul fizic, care are frecventa de vibratie cea mai scazuta.

Dar, din diferite motive, nu toate corpurile se hranesc in mod egal cu aceasta energie universala si atunci corpul fizic, fiind ultimul la care ajunge energia, are de suferit, deoarece nu mai este hranit in mod corespunzator, energia universala fiind oprita la unul din corpurile energetice. Totusi, corpul fizic are nevoie de energie si atunci cauta sa se hraneasca cu energie apeland la diferite surse disponibile, devenind astfel un vampir energetic. Una din sursele disponibile o reprezinta fiintele langa care isi desfasoara activitatea. De aceea persoanele care se afla langa un vampir energetic au de suferit, fiind vaduvite de energia de care au nevoie. Adeseori, stand la o coada ca sa cumparam ceva, sau fiind la o petrecere, am simtit o nevoie organica de a sta mai departe de anumite persoane langa care nu ne simteam bine

Acum, putem avea de-a face cu un vampir energetic involuntar care fura inconstient energia de la ceilalti sau cu vampiri energetici care se ocupa cu furtul de energie in mod constient. In cea de a doua categorie se pot incadra indivizi care fura energie prin intermediul ochilor sau unele persoane “evoluate” spiritual care ii pun pe elevii lor sa se gandeasca la ele pentru a primi energie.

Acesta este mecanismul de actiune al vampirilor energetici atunci cand fura energie de la altii.

Cum putem evita aceste furturi de energie?

In primul rand putem darui energie de la noi, in mod voluntar, atunci cand am sesizat aceasta intentie. Ii spunem mental, persoanei vampir, sa ia de la noi atata energie cata are nevoie pana se echilibreaza. In acest mod nu ne vom simti vaduviti de energie. Daca ne strangem ca aricii in noi, nu facem nimic, deoarece ei tot vor fura energie de la noi, chiar daca ne opunem. O alta cale este aceea de a ne energiza si echilibra holistic, folosindu-ne de Tehnica Radianta. Prin intermediul Tehnicii Radiante putem fi oricand intr-o stare de buna dispozitie si veselie, sa nu avem de-aface cu stresul si sa facem fata tuturor energiilor perturbatoare din viata noastra. In aceste conditii, de echilibru energetic, vampirii energetici nu au sanse de a ne perturba.

Acum nu trebuie sa-i suspectam pe toti cei din jurul nostru ca ar fi vampiri. Sunt multe persoane echilibrate energetic care daruiesc permanent energie universala in jurul lor si stand langa ele ne simtim foarte bine. Cautam sa stam langa aceste persoane deoarece si noi primim energie de la ele. Si voi va puteti incadra in clasa persoanelor benefice practicand Tehnica Radianta.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

3 răspunsuri la „Vampirismul energetic”

  1. Nasol. Tu ştii să te protejezi de astfel de situaţii, cu siguranţă foarte neplăcute?

  2. nu credeam in vampiri energetici dar cand am venit de la scoala (acum 3-4 luni) dupa o intalnire cu reprezentati din alte 5 tari (a fost aleasa pentru proiectul comenius) eram epuizat! Era un polonez care arata foarte dur, cu ochi albastri. S-a asezat langa mine si se uita in ochii mei, vorbea cu mine si eu simteam ca oboseam pe minut ce trece.
    in viata mea n-am fost mai obosit ca atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *