Un Crăciun Fericit cititorilor noștrii!

În seara aceasta vine Moș Crăciun la fiecare casă! Nu ne uită pe nici unul! Chiar dacă mulți consideră că Moș Crăciun nu există – se înșeală!! Moș Crăciun există – e spiritul Crăciunului care ne adună pe toți acasă, ne face să ne bucurăm de lucrurile mărunte, ne face să ne simțim împliniți. Moș Crăciun este precum mirosul de prăjituri, precum o colindă ce cântă în inima fiecăruia dintre noi, precum fulgii de nea ce cad din cer, precum gustul unui pahar de vin fiert, precum mirosul de brad, precum dragostea pentru familiile noastre, precum totul…

Nu există om care să nu simtă spiritul Crăciunului în această seară minunată (poate doar cei ce nu-l serbează). Deci Moș Crăciun există – el este cel care ne face să simțim că această seară este specială, ne face să ne simțim ca acasă, oriunde ne-am afla.

Nu pot decât să vă urez să lăsați spiritul Crăciunului să intre în casele voastre – să răsune de clopoței și zurgălăi, de colinde și râsete, de fericire, dragoste, iertare și mulțumiri. În această seară eliberați-vă de griji și trăiți fiecare clipă cu recunoștință și iubire!

Un Crăciun Fericit tuturor!

Un cadou pentru voi – o colindă dragă mie: Millenium – Creștini, Crăciunul a sosit!

Articol etichetat cu:,

Ganduri si impresii pentru "Un Crăciun Fericit cititorilor noștrii!":

 1. Catalina Catalina
 2. Mirel Mirel
 3. Catalin Catalin
 4. Bianca Bianca
 5. Ady Ady
  1. Adi Adi
 6. Diana Diana
  1. Diana Diana
  2. Diana Diana
 7. Matei Matei

Care este gandul tau?