Tratamente unice pentru minte, trup și suflet

cercurile

Mi-am amintit că deciziile la un supermarket vin atât de delicat din spatele unor reclame, a unor mesaje, încât aproape uit uneori că trebuie să aleg ce e mai bun pentru mine nu ce spune o etichetă că e bun. Apoi am reţinut câtă atenţie ofer eu corpului meu. Şi o fac de mic, şi apoi m-am gândit că şi voi o faceţi, şi voi aveţi grijă de corpurile voastre, de trupurile voastre.

Alegem ce este mai bun pentru noi atunci când vine vorba de ceea ce corpul nostru consumă sau utilizează, dar de cele mai multe ori ne limităm alegerile asupra unei alte valori importante din noi, adică sufletul nostru.

Alegem zilnic totul pentru corp, o facem conştient sau inconştient, dar o facem. Iar pentru suflet, poate nici 1%. Oare nu ar trebui să fie un procentaj egal?

cercurile

După această mică spaimă mi-am dat seama că trăiesc The New Age, şi m-am liniştit. Mi-am amintit că acum îmi hrănesc sufletul, şi prin faptul că îmi ţin mintea ocupată îl las pe el să fie liber, să fie prin mine ce vrea el. Am observat că devin din ce în ce mai capabil de propriile mele propuneri.

Atunci m-am simţit ca şi descris de imaginea alăturată.

Îmi amintesc de mine ca şi cum sunt altcineva şi dacă tot fac asta, vreau să îmi propun să diversific atenţia mea faţă de suflet şi să încep să fac alegeri care să includă şi această valoare a existenţei mele. Vreau aşa să fiu în echilibru.

Privind în jur, pentru suflet găsesc doar o majoritate ce mă îndreaptă către credinta in divin, apoi o minoritate ce mă îndreaptă către artă sau mai degrabă către artistic, şi aleg să rămân pe calea mea, cea pe care destinul mi-o oferă … ştiu doar că vreau să fac alegeri pentru suflet, să îl tratez şi pe el cum îmi tratez corpul …


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *