Tratament pentru sughit – leac din strabuni inexplicabil

tratament sughit

Zilele trecute am descoperit, sa spun asa, un tratament incredibil, e un tratament pentru sughit incredibil, care nu cred ca poate fi studiat de oamenii de stiinta. La inceput o sa vi se para absurd ceea ce trebuie sa faci, insa nu te lasa influentat de ceea ce iti spune mintea, pur si simplu fa ceea ce iti spun.

A venit la noi in vizita un prieten si el ne-a adus la cunostinta acest tratament pentru sughit. La inceput l-am privit cu scepticism, dar pentru ca Bogdan nu se mai oprea din sughit, a zis ca incearca sa vada despre ce este vorba, si mare ne-a fost uimirea cand, in momentul in care a terminat de facut ceea ce i s-a cerut, i-a trecut sughitul.

Pentru noi a fost un moment unic si incredibil, moment in care am zis ca oricum nu avem cum sa aflam o explicatie.  Prietenul nostru stie acest tratament, desi e numit impropriu tratament, de la un var de-al lui si l-a aflat cand avea cativa ani. I-a fost spus o singura data si de atunci l-a folosit si i-a invatat si pe altii sa faca.

Ce presupune acest tratament pentru sughit

Iti pregatesti o cana cu apa si o lingura de lemn. Pui coada de la lingura de lemn pe cana si spui : “Copilul care sughiță bea apa de sub un pod” si bei o gura de apa – se repeta de inca 2 ori, in total de 3 ori si va trece sughitul.

Incearca si vei vedea. Probabil vei ramane uimit de rezultate. Este posibil sa iti sune putin ciudata acesta metoda de a scapa de sughit. Mie mi se pare interesant faptul ca simt ca are o mare legatura cu ceea ce faceau bunicii si strabunicii nostri.

tratament pentru sughit remedii sughit

Incearca si spune-ne si noua daca a functionat. Daca nu ai o lingura, poti sa folosesti altceva din lemn, un creion din lemn de exemplu, desi cel mai indicat e o lingura. Cu un creion nu am incercat, doar cu lingura si a dat rezultate.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

7 răspunsuri la „Tratament pentru sughit – leac din strabuni inexplicabil”

  1. credeam ca toata romania stie treaba asta. e suficient sa bei trei inghitituri de apa cu mici pauze si trece….e adevarat

    1. Ei bine, nu toată lumea ştie 🙂 Chiar foarte puţini ştiu acest detaliu…

  2. Pe mine ma apuca sughitul atunci cand rad foarte mult. O sa incerc aceasta metoda.

    1. Daca intentionezi sa incerci, sa ne spui si noua rezultatele. Suntem nerabdatori sa primim macar o confirmare din partea cititorilor! Numai bine!

      1. Stiu de acest truc de cand aveam 6 ani …
        Erau desenele animate cu pinochio cand sughita si magarusul ia zis sa spuna asa “copilul care sughite bea apa sub un pod” cu o crenguta de copac sau o ramura

  3. Avatar Luminita Calinescu
    Luminita Calinescu

    Suflet de copil…..hai sa ne jucăm ….cu infinitul …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *