Tratament cu petrol impotriva caderii parului, pentru regenerare

Crema de par cu extracte naturale si petrol tratament cu petrol pentru par

In amintirile mele, regasesc petrolul in copilarie. Bunica il folosea uneori ca tratament pentru par. Repeta acest tratament cu petrol la cateva luni. De asemenea, petrolul era cunoscut pentru eficienta in cazurile de paduchi. Petrolul se gaseste in Pamant, deci, in esenta, este un produs natural. Uleiul mineral este obtinut prin distilarea petrolului. El este o sursa nonvegetala derivata din petrol. Uleiul pentru bebelusi este un ulei mineral parfumat. Daca mergi la farmacie, vei gasi ulei mineral, acesta fiind utilizat in mod normal pentru constipatie si pentru hidratarea pielii.

Tratament cu petrol pentru un par sanatos

Petrolul este un excelent lubrifiant pentru par. Ofera stralucire firului de par si il face moale. Atunci cand este aplicat pe firele de par, formeaza o bariera impenetrabila care pastreaza umiditatea in interiorul firului de par. Este excelent sa poti sa mentii umiditatea in interiorul firului de par poros si uscat, care nu ar fi capabil sa retina prea multa umiditate fara acest ajutor.

Tratamentul cu petrol ajuta la remedierea varfurilor despicate. Acestea pot face ca parul sa arate nesanatos. Daca vrei sa scapi de varfurile despicate, aplica petrol sau produse cosmetice cu petrol pe firul de par. Daca folosesti petrol simplu, e indicat sa eviti folosirea acestuia direct pe scalp.

Ce trebuie sa stii despre petrol:

  • Structura moleculara a grasimii este prea mare pentru a bloca foliculii de par.
  • Petrolul este un produs ce tine la distanta bacteriile.
  • Petrolul nu atrage murdaria mai mult decat orice alte produse uleioase.
  • Uleiul de petrol pastreaza umezeala din aer departe de firul de par.
  • Petrolul nu ofera avantaje nutritionale atunci cand se foloseste la nivelul scalpului.
  • Desi nu blocheaza porii, exista zeci de alte uleiuri bune de folosit in locul petrolului.

Crema de par cu extracte naturale si petrol

Crema de par cu extracte naturale si petrol tratament cu petrol pentru par

Crema impotriva caderii parului are efecte speciale datorita extractelor din plante pe care le contine – mesteacan, tataneasa, brusture, urzica. De asemenea, are efecte benefice datorita uleiurilor vegetale de masline, ricin, germeni de grau si nuci, dar si a unei fractii speciale obtinuta din petrol. Acesta actioneaza pentru a intari firul de par. Crema este eficienta inca de la prima utilizare.

Aceasta crema naturala se aplica la radacina parului, pe firul de par si se lasa intre 15 si 45 de minute, dupa care se spala cu sampon.

Am folosit masca cu petrol de la Vivanatura de cateva ori si am putut foarte usor sa observ diferenta. Parul este matasos, straluceste, are volum, firul este mai rezistent. Rezultatul – imi cade mai putin par si ma simt bine. Aceast tratament cu petrol, in momentul in care este aplicat, creeaza o puternica senzatie de prospetime si racorire la nivelul scalpului. E o senzatie placuta si benefica.

Impreuna cu aceast tratament cu petrol pentru par, folosesc si un sampon de la Vivanatura care este potrivit nevoilor mele. Renuntasem la produsele din comert in favoarea sapunului solid, deoarece folosirea lor ducea la aparitia matreatii. Cu samponul solid rezolvasem problema cu matreata. Acum ca am incercat samponul cu lamaie si argan, 98,9 % natural si de origine naturala, se pare ca acesta se potriveste perfect pentru scalpul meu si pentru par, lasand dupa spalare un par sanatos.

Daca te intereseaza sa incerci acest tratament cu petrol, ti-l recomand. Nu este daunator sub nici o forma. In plus, sunt sigura ca si tu vei beneficia de proprietatile sale curative. Desi petrolul este destul de controversat folosit ca si tratament pentru par, sa stii ca in aceasta forma este benefic. Se poate folosi acest tratament cu petrol pe termen lung, fara a afecta in vreun fel firul de par sau scalpul. Citeste instructiunile de pe eticheta si ele iti vor prezenta toti pasii de folosire.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Un răspuns la „Tratament cu petrol impotriva caderii parului, pentru regenerare”

  1. Doresc tratamentul Naturist cu petrol, șamponul și crema pentru căderea parului după sarcina. Cum îl pot achiziționa? Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *