Ce aţi recomanda pentru un tratament naturist antitumoral?

tratament-naturist-antitumoral

Întrebare: Ce aţi recomanda pentru un tratament naturist antitumoral? Am un prieten cu o tumoră benignă pe glanda pituitară. Doctorii o tratează cu hormoni, deoarece ca urmare a tumorii glanda cu adrenalina a fost afectată.

Chaparral (Larrea divaricata)? Yucca (Yucca filamentosa)? Ar trebui să continue să ia tratamentul cu hormoni împreună cu un tratament naturist?

Tratament naturist antitumoral

Răspuns: Ai încercat ulei de ficat de rechin? Se presupune a fi foarte bun. Rechinii nu au niciodată tumori, indiferent la ceea ce sunt expuşi. Acest lucru a fost atribuit alcoxiglicerolilor ce se găsesc în ficatul lor. Asiguraţi-vă că aţi cumpărat produsul ce conţine această substanţă. Mărcile mai ieftine de multe ori nu o conţin. Dozele ar trebui să fie scrise pe prospect.

Uleiul de ficat de rechin este excelent pentru cancer. Este stimulator al sistemului imunitar, sprijină timusul datorită conţinutului de vitamina A, şi este antitumoral datorită prezenţei squalenei şi restimului sau Omega 9. Restimul a fost studiat în anii ’60 ca un compus anti-tumoral.S-a dovedit a fi foarte eficient împotriva la diferite tipuri de cancer. Desi la fel ca toate terapiile eficiente pentru care un brevet nu poate fi obţinut studierea restimului au fost oprită.

Cartea “Rechinii nu fac cancer” a pornit zvonuri cum că rechinii sunt imuni la cancer, ceea ce nu este adevărat. Cancerul este rar la rechini, dar acesta se produce, la fel ca o formă de herpes. Deci, nu este recomandat să fie sărutat orice rechin :). Când cartea a ieşit se susţinea că de la început rechinii au fost imuni la cancer ca urmare a cartilagiului lor, care conţine inhibitori ai angiogenezei. Acest lucru a fost atuul vânzărilor.

Cartilagiul lor nu joacă un rol în imunitate lor. De fapt, un sistem imunitar de rechin produce anticorpi şi niveluri de interferon la un nivel de 10 ori mai mare decat al oamenilor. În plus, ei au doar o singură clasă de anticorpi, care este foarte puternică. Spre deosebire de majoritatea oamenilor, sistemul imunitar al rechinului nu scade odată cu vârsta. Acesta este motivul pentru care oamenii de ştiinţă au lucrat timp de decenii, să găsească o modalitate de a transfera anticorpi de rechin în om, pentru a lupta cu cancerul. Dar anticorpii sunt o substanţă străină, şi ei nu şi-au dat seama cum îi pot face să treacă de sistemul imunitar uman pentru a preveni respingerea lor.

Oricum alcoxiglicerolii sunt stimulatori ai sistemului imunitar, dar eu nu cred ca sunt principalii protectori din sistemul imunitar al rechinilor.

Cele mai bune plante antitumorale sunt chaparral, Pau d ‘Arco, guma de smirna, trifoi roşu, algele rosii (Palmaria palmata), şi doze mici de cârmaz. Yucca este, de asemenea, antitumorală, şi saponinele vor ajuta la absorbţia altor plante medicinale, dar oricum nu ar trebui să fie utilizate în cantităţi mari. Saponinele în cantităţi mari pot distruge celulele din sânge. Cel mai bine este de a amesteca plantele într-o formulă, mai degrabă decât să le folosească în mod individual. Multe dintre plantele anti-tumorale se potenţează reciproc, cum ar fi chaparral-pau d’arco sau chaparral-trifoiul roşu.

Unele ciuperci sunt, de asemenea, bune pentru tumori. Preferinţele mele sunt cozile de curcan (Trametes versicolor) şi Inonotus obliquus, deşi alte opţiuni includ Maitake, Shiitake, Reishi, stridiile (Pleurotus ostreatus), urechea copacului (ciuperca neagră – Auricularia polytricha), şi scoica artistului (Ganoderma applanatum).

Pacientul ar trebui să stea departe de zahăr, alcool, aspartam, carne şi produse lactate.

Ceaiul verde ar fi bun pentru băut, şi apă de izvor. Nu-mi place apă distilată pentru că alungă mineralele benefice din organism.

Nu-mi place ideea de a lua hormoni, dar vor fi necesari până când glandele vor începe producţia integrală a acestor hormoni din nou.

(Citat dintr-o revistă americană)


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *