Toti suntem conectati, fie ca vrem sau nu sa credem!

Fii constient ca suntem conectati

– Întreaga mlaştină e doar un arbore care se întinde pe kilometri întregi. Ramurile se întind şi se scufundă, se înfig în pământ şi se întind şi mai mult. Un mare organism viu, precum întreaga lume.

– Am înţeles cum este arborele aşa de mare, dar lumea întreagă ?

– Sigur. Crezi că eşti diferit de mine sau de prietenii tăi ? Sau de acest copac ? Dacă asculţi îndeajuns de tare vei auzi fiecare vietate cum respiră, poţi simţi cum totul creşte. Toţi trăim împreună chiar dacă majoritatea nu cred asta. Toţi avem aceleaşi rădăcini şi suntem ramuri ale aceluiaşi arbore.

– Dar ce semnificaţie au viziunile noastre ?

– În mlaştină avem viziuni cu oamenii pe care i-am pierdut, pe care i-am iubit. Oameni care credem că s-au dus. Dar mlaştina ne spune că nu e aşa. Încă avem o conexiune cu ei. Timpul e o iluzie, la fel e şi moartea.

Fii constient ca suntem conectati

– Dar viziunea mea ? Era o persoană necunoscută. Tu eşti Avatarul.Tu să-mi spui.

– Timpul e o iluzie… Deci, este o persoană pe care o voi cunoaşte ?

– Scuze că întrerup lecţia dar tot trebuie să îi găsim pe Appa şi pe Momo.

-Cred că ştiu cum să îi găsim. Totul e conectat.

Avatar – The Last Airbander – Book 2 – The Swamp

Legatura care conecteaza toate fiintele din acest Univers este foarte puternica si poate fi simtita de catre oricine, la fel de bine cum poate fi si ignorata. Ideea este alta, cu cat esti mai conectat, cu atat viata ta devine mai simpla, si asta pentru ca natura, universul, iti arata totul. Asa nu vor mai fi secrete. Oricum nu exista secrete, ci doar lucruri pe care nu vrem sau nu suntem pregatiti sa le vedem sau sa le aflam.

Toti suntem conectati. Sa fim constienti de aceasta conexiune insa, aceasta este o alegere care depinde de fiecare in parte. Conectarea este un dar nepretuit pentru ca iti ofera noi posibilitati, viziuni si cunostinte, iti arata adevarul, care este calea, care este viitorul!

Fii constient de ceea ce esti! Un punct in intreg prin care trec toate!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *