THC in sange! Secretul pentru a elimina marijuana rapid!

marijuana thc drog test

Am aflat dintr-o publicaţie “interzisă”, cam care sunt procentajele de thc in sange, cifre ce pot influenţa un drog test. Pentru că în zilele noastre, ai mari şanse să dai de un astfel de test (începând de la un control de rutină până la o nouă angajare) am zis să savurez textul. Am aflat că testul poate detecta  THC in sange după o perioadă cuprinsă între 1 şi 10 zile. Această perioadă depinde de metabolismul fiecăruia. Practic o persoană cu metabolismul accelerat va elimina mai repede doza de THC din sange.

Astfel cuiva cu metabolismul scăzut i se va putea depista THC in sange si dupa 9 zile. O altă variabilă este grăsimea. Ea poate asimila THC-ul şi îl poate păstra mai mult timp. La fel şi nicotina, se “amestecă” cu grăsimea, spre deosebire de alte substanţe care rămân “afară”.  Potrivit studiilor persoanele supra-ponderale nu pot fi depistate dacă au THC in sange după 2-3 zile, el fiind practic ascuns(asimilat) în grăsimile din corp. Dar asta nu iese la un drog test!

Cum accelerezi metabolismul ca sa elimini thc din sange?

Accelerarea metabolismului se poate face consumând multe calorii. Practic mănânci multe produse care conţin cât mai multe calorii.  Cei mai mulți se vor întreba “in cat timp iese thc din sange?” răspunsul este simplu: depinde cât de accelerat este metabolismul tău și cât de multe calorii consumi! Dacă vrei să nu mai ai thc in sange, trebuie să consumi alimente cu multe calorii, care sunt: alunele, nucile, migdalele, arahidele. Desigur, tot ce este făcut din cereale, are multe calorii (chiar și un castron de cereale expandate cu lapte).

Ciocolata neagră(amară) si cea cu lapte, au peste 500 kcal/100g. Dintre alimentele cu continut mare de calorii mentionez preparatele din carne ce contin porc (slanină, grasime, carne): salam, tobă și slanină. Cel mai mare conținut de calorii per 100g îl are uleiul de măsline.

Dacă ai THC in sange si nu ai test, trebuie să faci ceva?

marijuana-thc-drog-test

Dacă ai consumat marijuana si ai thc in sange, nu trebuie să faci nimic. Punând cap la cap ideile, mi-am dat seama că organismul nostru în faţa consumul de marijuana manifestă un comportament de auto-apărare. Va elimina singur THC din sange, dacă ai răbdare! Cei care au consumat sau consumă, ştiu că după o “iarbă bună”, când “starea” se isipeşte sau chiar în stare, te apucă o foame cu o poftă nebună.

De cele mai multe ori alimentele consumate cand ai THC in sange, sunt mai degrabă ciudate decât fireşti. Dacă ar să mânânci când nu esti influentat de THC, sigur esti mai pretentios, sau mai atent!

Pofta de mancare – mecanismul de auto-apărare care consumă THC -ul

Multe studii au dovedit cum consumul de marijuana crește si pofta de mâncare, nu doar pofta de viață. Cu alte cuvinte, creşterea poftei de mâncare, care considerăm că ne face bine, este defapt un modul de auto-apărare. Îmi pare extrem de interesant cum la nivel inconştient abordăm o atitudine care ne face bine, dar o conştientizăm sub alt aspect, sub forma unei plăceri ce nu are legătură cu se întâmplă în interiorul nostru.

După ce am savurat o masă copioasă cu produse ciudat combinate, “starea” dispare considerabil. Pe semne că metabolismul este accelerat de cantitatea de calorii, si astfel ai mai putin THC in sange. După masă apare o tendinţă de somnolenţă sau de relaxare.

Dacă dorești să te scoți din stare, fie ca să mai consumi un cui, fie ca să nu mai ai THC in sange, mânâncă!

La început ți-am spus in cat timp iese marijuana din sange, dar dacă vrei să te simți mai bine … imediat, răspunsul este CALCIU EFERVESCENT. 3 pastile la un pahar de apă, băut rapid. Dacă ai THC in organism, inseamnă că pierzi calciu. Din acest motiv poți să leșini sau să îți pierzi conștiința! Consumul de marijuana distruge calciul din organism, din acest motiv, laptele sau brânzeturile taie efectul thc.

Citeste despre testul care arata dacă ai thc in sange… Gombos, Justin – Fooling The Bladder Cops – The Complete Drug Testing Guide


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

69 de răspunsuri la „THC in sange! Secretul pentru a elimina marijuana rapid!”

  1. Avatar cum pacalesc un drug test de urina pt canabis?
    cum pacalesc un drug test de urina pt canabis?

    Cum pacalesc un drug test in urina pt canabis..?multumesc!

  2. Salut tuturor. Am fumat 8 ani pana acum 3 luni. M-am lasat brusc. Pur si simplu intr-o dimineata am zis gata. PreciZez ca prima luna a fost ok apoi a fost tragic, avem senzatia ca pic din picioare, transpiratie brusca si abundenta , simteam ca cedez. Am luat ceva suplimente nutritive si se pare ca sunt mai ok. Inca nu mi-am revenit in totalitate dar sper pe viitor. Iarba nu creeaza dependenta , doar iti place starea. Fumam cel putin 4 5 g pe zi uneori chiar si mai mult (zilnic). Pt cei care inca consuma sfatul meu este sa incercati sa va opriti pana nu va veti rupe de realitate de tot. Bafta tuturor!!

    1. Multumim John! Te felicit ca ai reusit sa te lasi de iarba! Deci ai invins starea de “sevraj” cu suplimente nutritive. Este un sfat bun pentru altii care vor sa incerce. Este nevoie de vitamine pentru a ajuta organismul sa se detoxifice, sa elimine toxinele acumulate. Eu as mai adauga si miscarea in natura nu jungla de asfalt, renuntarea la intalnirile unde stii ca se fumeaza si sa iti gasesti distractia in alta parte. Eventual sa faci ceva pentru tine, sa iti pui pe roll un proiect la care te-ai gandit de mult!

  3. deci in 9 zile nu o sa imi mai iasa nimic in sange nu ?

  4. Dacă fumezi o dată la o lună, și ai fumat în urmă cu câteva zile nu are nici o treaba cu analizele??

  5. Avatar dragonu
    dragonu

    mersi…apreciez

    1. Cred ca poti găsi şi pe google mai multe, dar nu în româneşte …

  6. Avatar dragonu
    dragonu

    aastept raspunsuri

  7. Avatar dragonu
    dragonu

    bai cat ramane marijuana ma in corp…k multa lume intreaba

    1. Urme pana la 6 saptamani … dar asta ca sa fie depistate la analize. Efectul vizibil dispare dupa mai putin de 12 ore, desi depinde de cat de tare e iarba! Există trucuri pentru a elimina urmele de consum, sa nu iasă la analize, printre care se numără să bei 2-3 l de lapte în mai putin de 2 ore. Să bei chiar şi cu apă. Dacă pui organismul să scoată afara toxinele, si il fortezi sa faca asta, in mai putin de 24 de ore poti scapa de orice urma de THC

  8. e fain articolul, jorjette, si imi place observatia despre reactia de aparare a organismului 🙂

  9. Discuţia asta nu are nici o treabă cu subiectul. Dacă mai continuă în direcţia asta şterg comentariile!

    Se pare că tu Jorjette ai luat-o prea personal (pe felia ta), nu vezi că respectivul lasă comentarii pentru a avea link aici?

    1. Salut fumez de 8 ani .am ajuns la stadiu de paranoia,panica si frica. Am 2 saptamani de cand nu mai fumez si nu reusesc sa-mi revin,ceva de nedescris….ce pot face am senzatia ca nu mai vreau sa traiesc….ajutati-ma daca ati trecut prin asa ceva. Va multumesc.

      1. Salut Max! Imi pare rau pentru starea ta generala! Cred ca daca vrei sa faci ceva pentru tine, si fatul ca ceri ajutorul, este un semn clar ca trebuie sa renunti la consum sau la a petrece timpul cu cei din anturaj, care consuma. Nu esti dependent ca in cazul altor droguri, dar esti intoxicat cu aceasta planta (prea mult pentru cat poate organismul tau sa duca). Faptul ca ti sa agravat starea de sanatate psihica este ceva ingrijorator.

        Iti recomand sa incepi urgent o cura de detoxifiere a organismului pentru a elimina complet THC din sange. Neuronii ti-au fost inhibati de prezenta pe timp indelungat si cum nu ai fost pregatit pentru asa ceva, acum ai probleme cu viata ta. Cat mai multe ceaiuri depurative. Orice farmacie iti poate oferi amestecuri de ceaiuri depurative. Prepara maxim 2 cani de ceai deodata. Infuzia proaspata este ceea ce iti recomand eu! Cel putin 1 litru de ceai pe zi, plus bea apa potabila, cantitati mici (100ml) des (jumatate de cana/ora), sau mereu sa ai o sticla cu apa pe langa tine. Trebuie sa bei multe lichide ca rinichii tai sa poata elimina toxinele din organism. Si ciorbele si supele sunt bune! Gol, fara paine! Cu cat te pisi mai des cu atat elimini mai repede! Urina daca miroase si are culoare galbuie, acolo sunt toxinele tale!

        Pentru starea ta psihica generala, sfatul meu este sa incerci exercitii de respiratie constienta. Nu te pun sa meditezi ca ioghinii, dar aloca-ti cateva minute pe zi, intrun spatiu linistit, fara electronice pornite in jurul tau (adica nu da play la muzica de relaxare), ci doar stai si respira constient cateva minute. Iti recomand activitati usoare pentru creier! Deseneaza daca stai in casa, sau citeste ceva! Nu TV, nu Internet! Plimbari lungi ca sa iti oxigenezi bine creierul! Seara inainte de culcare o baie cu sare la picioare (3-4 litri de apa fierbinte si 2-3 linguri de sare mare)! Incearca si aromaterapia cu uleiuri aromatice orientale sau si mai natural, poti arde in casa pe carbuni de narghilea, plante precum salvia, lavanda, cuisoare, scortisoara (scoarta nu pudra)!

        Din punct de vedere energetic esti dezechilibrat si ai nevoie sa te linistesti si sa te echilibrezi. Ai grija ce mananci! Firesc, iti recomand sa consumi cat mai putin produse din comert, in aceasta perioada, si ma refer la junk food, bauturi calde de la tonomaturi, sucuri cu procente de concentrate din fructe etc. Americanii au o vorba “One apple per day, keep the doctor away!” Poate te inspira si consumi macar un fruct proaspat pe zi! Marul este un fruct foarte bun depurativ. Exista cura cu mere pentru detoxifierea organismului, unde consumi si peste 1kg de mere pe zi!

        Sa discuti cu cineva care nu te judeca! Este important in aceste zile! Ai nevoie de comunicare deschisa, sincera, si daca nu ai o prietena, cauta macar un prieten!

        Iti urez spor la treaba, si multa intelepciune cand alegi sa fumezi asa ceva. Just 4 fun este capcana societatii actuale care permite vanzarea substantelor nocive! Unde mai pui ca unii vor sa fie legala toata treaba, ca sa avem probleme apoi cu si mai multi dintre noi care consuma pentru distractie.

        Max, nu uita, canabisul este o planta medicinala! Trateaz-o asa si nu vei avea de suferit!

      2. Sfatul meu este in primul rand sa te rogi foarte des la Bunul Dumnezeu,si in primul rând încearcă sa asimilezi realitatea din jurul tau,ptr căci realitatea de obicei la persoanele care au consumat o perioada lunga de timp acest drog marihuana nu mai exista,deoarece in tot acest timp ti-ai creat o lume a ta, de care trebuie neaparat sa te descotorosesti,dar cel mai de pret lucru daca vrei sa ai rezultate este rugaciunea la Dumnezeu cerandui sa-ti de-a alinarea si intelepciunea de care avem nevoie toti oameni de zi cu zi. Iti doresc o insanatosire si o revenire cat mai rapida.Dumnezeu sa aibă mila de noi toti cei care consumam aceast planta si sa ne smulga din asa zisele gheare ale iconstientei si nepasari..

      3. Salut am reusit nu am fumat 3luni am început sami reiau viata normala totul a fost ok.pana cand mam mutat la amsterdam.am zis so ard mai usor si am luato de la cap cu hash,nu a durat mult timp maxim o luna si ma pus iar în cap,acum stiu ce sa fac sami revin si cu siguranta va fi ultima oara…ms.pentru sfat

      4. Ai dat cu batul in balta si ai stropit in jurul tau aiurea. Dar sa zicem ca eu te cred! Poate ne povestesti cum a fost si cat te-a costat excursia la Amsterdam…

      5. Avatar ManiaConstantinAlexandru
        ManiaConstantinAlexandru

        Cee simti u ..simte orice fumator de ani de zile ..esti in aceasi situatie k si mine, starile de depresie ..si impresia ca lumea nu mai e la fel, si tristetea ce te apasa se datoreaza faptului ca nu mai fumezi si te lasi bursc…doza trebuie redusa treptat..apoi trebuie sa faci sport mult si miscare sa elimini thc ul cat mai repede..cu cat il lasi in corp mai mult ..cu atat iti dauneaza mai grav ..de ce >? creierul tau este obissnuit de atatia ani..toti suntem la fel ca tine, nu asculta pareri de la necunoscatori…cii doar de la ceii care au practicat ..si la ora actuala fumez. e mai greu sa te lasi,,dar poti ,, e un drog usor, nu e ca fumatul de tutun sau alchoolul, din contra ,,iti face extrem de bine daca fumezi o data la 2 saptamani 🙂 asa mi-a recomandat medicul meu,,care mi-a marturisit ca fumeaza o data pe luna in cantitati mici . SECRETUL ESTE SA O RARESTI USOR ,apoi dupa cel putin 2-3 luni iti revii la normal incepi sa vezi ca te manifesti altfel esti mai bine dispus vesel,alt om pe scurt.dar apoi vine pofta aia si gandurile…ca ..doar fumezi de ani de zile…si nai cum sa nu te gandesti, dar aici se poate trata cu niste pastile nervocalmin sau ambitia mare ,care sa spuna ..nu mai pun gura pe iarba./totul este in kapul tau. poti sa faci orice doresti. ! sfatul meu …daca te gandesti si nu te poti lasa…raresteao o data la sapt cel ptin ar fii ok , ai ptea sa ai o viata ok ! sfatul meu este ca cel mai bine ar trebuii sa te lasi o perioada ..si daca ai ambitie sa nu o mai iei de la kapat…!!

  • Avatar Despre Slabire
    Despre Slabire

    Ce bine ar fi daca:
    “Accelerarea metabolismului se poate face consumând multe calorii. Practic mănânci multe produse care conţin cât mai multe calorii.”
    asa cum spui tu …

    1. Dacă citeai cu atenţie poate te prindeai. Afirmaţie se referă strict la cazurile de acumulare în organism a THC-ului. Cred că ai luat ceea ce ai citit strict pe “felia” ta, şi acea de “a slăbi”, ceea ce nu este aşa.

      1. Avatar Despre Slabire
        Despre Slabire

        😉 daca spui tu jorjette …. eu m-am lasat de fumat 🙂

        Da voi de ce nu mergeti oameni buni la culcare?

      2. De fumat ce? Şi eu m-am lăsat de fumat ţigări normale, iar celelalte nu prea au făcut parte din viaţa mea.
        Păi se pare că nu suntem singurii care nu mergem la culcare:) avem un program mai special – ni-l facem după pofta inimii. Ce să-i faci, dacă la ore aşa târzii vine inspiraţia…

  • Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *