Suferința e o alegere! Alege să fii fericită!

Suferinta e doar o alegere

Suferința este cea care ne macină interiorul, este cea care ne răpește ani din viață și care ne consumă energia vitală. Ea poate fi atât de intensă, încât ne poate îmbolnăvi și chiar scoate din peisaj foarte repede, dar, draga mea, trebuie să știi că suferința este o alegere.

În urmă cu 3 ani am cunoscut o femeie minunată, a cărui chip mi-a rămas întipărit adânc în minte. Arăta cu aproximativ 15 ani mai tânără decât în realitate și am întrebat-o care este secretul tinereții ei. Răspunsul a fost unul foarte simplu, dar cu multă încărcătură și înțelepciune.

“De fiecare dată când se întâmplă ceva negativ, care încearcă să mă afecteze, dupa cel puțin 1 minut încep să râd. Chiar dacă poate la început nu pare râsul meu. Sau zâmbesc! Și simt cum un alt tip de energie mă cuprinde și cea negativă nu mai are timp să se instaureze în mine! Dar nu las energia negativă prea mult că altfel mă cuprinde și e mai dificil de înlăturat.”

Tu ce alegi, femeie dragă, suferință sau fericire?

Concluzia mea în acel moment a fost una simplă, aceea că suferința e o alegere! Tu alegi dacă vrei să suferi sau să fii fericită, dacă vrei să te complaci sau să fii mereu tânără!

Suferinta e doar o alegere

Daca ai o relație care îți aduce suferință, dacă treci prin momente grele, dacă îți dorești o relație și nu se întâmplă așa cum probabil ți-ai dori, pur și simplu oprește-te din ceea ce faci inconștient și fă o alegere conștientă! Alege să scapi de suferință și să fii fericită! În momentul în care vei spune STOP, Din această clipă eu nu mai vreau să sufăr!, din acel moment totul în jurul tău se va opri și va începe să se rescrie povestea vieții tale într-un cu totul alt sens!

Vei începe automat să atragi în viața ta lucrurile de care ai cu adevărat nevoie pentru a merge mai departe! Să nu crezi ca vor veni doar lucruri roz spre tine, nu despre asta este vorba. Vor veni către tine tot felul de experiențe care să te facă să conștientizezi cât de puternică ești, care te vor învăța să acționezi în viață!

Să știi că nu e nevoie să spui STOP în cuvinte, ci să simți cu toata ființa ta cum eliberezi suferința din tine și din câmpul tău energetic! Las-o să plece, las-o să se dezrădăcineze din tine! Vei avea mult mai multe posibilități în viață și vei putea în sfârșit să aflii ce înseamnă să fii cu adevărat împlinită! Să spui Stop de fapt înseamnă să conștientizezi ceea ce faci pentru a te complace în suferința mentală.

Exercițiu de eliberare a suferinței

Îți recomand să faci un exercițiu vizual de eliberare a suferinței. Închizi ochii, încerci să te centrezi și faci câteva respirații profunde. Cu fiecare inspirație profundă, conștientizezi cum colectezi suferința din tine și o eliberezi cu fiecare expirație profundă pe care o faci!

Fă acest exercițiu ori de câte ori simți că este momentul și cât de mult consideri că este necesar. Dacă vrei să îi dai suferinței vreo formă, să ți-o imaginezi, poți să o faci, însă nu este necesar. După ce simți că ai terminat cu suferința, fiecare inspirație îți aduce în corp fericire, în timp ce fiecare expirație o stabiliezează, până simți că e suficient! Repetă ori de câte ori este necesar, ori de câte ori te simți stresată, îngândurată, pierdută, etc.

Draga mea, e clar că nu trebuie să accepți mizeriile din jurul tău, nu trebuie să fii o sclavă doar pentru ca alții te-au facut să crezi că așa trebuie sa fie! NU! TU meriți tot ce e mai înălțător și minunat! Meriți să fii fericită, să te manifești liber! Ceea ce ești și manifești chiar contează! Crede-mă când îți spun că a venit timpul să îți vindeci rănile pe unde intră suferința în câmpul tău energetic, astfel încât să nu le mai dai voie să te controleze.

Din moment ce ai ajuns să citești acest articol, sunt sigură că sunt persoane în jurul tău care într-un mod inconștient te fac să simți suferința în viața ta, dar iartă-i si mergi mai departe, fără să lași ca ceea ce se întâmplă să te afecteze. Ia totul în glumă, râzi cu gura până la urechi și vezi-ți de tine, căci tu contezi! Tu ești cea care poate să schimbe totul!

Iubește-te, draga mea, fii fericită!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Suferința e o alegere! Alege să fii fericită!”

  1. Thank you 🙂
    Aveam nevoie de cuvintele astea, ca de aer

    1. Ma bucur tare mult ca au ajuns la tine, draga mea! Iti multumesc si eu si sa fii fericita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *