Sos de spanac cu smântână

Ingrediente: 150-200 g spanac, 1 ceapă mare de apă, 2 linguriţe cu usturoi pisat, 1 ceşcuţă cu smântână, 1-2 linguri cu tărâţă, 1-2 linguri cu pastă de măceşe , 1 legătură de ţelină cu asmaţuchi, o linguriţă şi jumătate cu pulbere din seminţe de roşii, 1/2 linguriţă cu pulbere din plante aromatice, 1/2 linguriţă cu pulbere de alge, 1 linguriţă cu pulbere de polen, 50 g petale roşii de trandafiri.

Mod de preparare: spanacul şi ceapa se mixează, se amestecă cu tărâţe, usturoi, pasta de măceşe, pulberile şi smântâna. Pe deasupra se presară verdeţurile tăiate mărunt şi petalele roşii de trandafiri tăiate fâşii.

Sos cu spanac si hrean

Se prepară ca la reţeta de sos de spanac cu smântână, se folosesc aceleaşi ingrediente, în afară de usturoi, care se înlocuieşte cu 1-2 linguriţe cu hrean ras fin. Polenul se înlocuieşte şi el cu o linguriţă cu apilarnil.

Articol etichetat cu:,

Ganduri si impresii pentru "Sos de spanac cu smântână":

  1. Jorjette C Anonim
  2. Jorjette C Ana-
  3. Jorjette C Alexandra

Care este gandul tau?