Soarele te incarca cu energia necesara vietii, te vindeca! Cum?

Soarele vindeca

Soarele, o adevarata minune a Universului de care trebuie sa ne bucuram cat mai des posibil. Soarele – o explozie de lumina si caldura, o oaza de viata si creatie care ne sta la dispozitie. O sursa de iubire, un glas al luminii care ne cheama catre el, o unda de speranta si o bila de energie!

Priveste soarele la rasarit si asfintit!

Rasaritul si apusul sunt 2 momente unice ale zilei, cand Soarele ne face sa renastem si sa murim. Zilnic renastem, zilnic murim, prin puterea facatoare de minuni a Soarelui. Daca stim sa ne bucuram de aceste momente speciale a zilei, vom trai sanatos, mult si bine! Nu trebuie sa facem nimic special, doar sa fim prezenti!

Dar nu uita sa multumesti de fiecare data Soarelui pentru ceea ce iti ofera. Multumind, efectele vor creste inzecit, pentru ca transcezi, intri in comuniune directa cu El. Acestea sunt momentele speciale cand te incarci cu viata lunga si prospera!

Nu vreau sa te fac sa crezi despre Soare că e o divinitate, dar totusi este ceva mai presus de intelegerea noastra pentru ca el este cel care ne sustine ciclul vietii. Fara el, viata noastra ar fi diferita, poate chiar imposibila!

Soarele vindeca

Multi sunt cei care evita Soarele, dar sa stii ca el ne vindeca. El ne tine in viata, dar tot el ne poate si distruge! Stai in Soare pentru a-ti incarca “bateriile”, dar nu sta prea mult pe timp de vara. Evita-i forta la orele pranzului si bucura-te de el pana la ora 12 si dupa ora 16. Daca vrei sa stai si intre timp, protejeaza-te cu hainele si accesoriile necesare, pentru ca altfel te va arde!

Soarele vindeca!

Caldura si stralucirea soarelui iti vindeca pielea, iti curata organismul, iti vitaminizeaza corpul, iti fortifica oasele, iti intareste imunitatea si te intinereste! Soarele iti poate arde karma pe care o porti dupa tine! Nu pierde toate aceste daruri doar pentru ca iti este frica de el. Daca alegi te bucuri de el responsabil, beneficiile nu vor intarzia sa apara!

Bucura-te de aceasta viata si de fiecare dar pe care Universul ti-l ofera! Bucura-te de Soare si de Luna, de tot ce inseamna natura, dar nu uita sa te bucuri si de oamenii de langa tine! Iubeste viata si descopera in fiecare clipa culorile acesteia!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *