Decorarea casei prin 10 sfaturi utile, simple si ieftine

sfaturi utile pentru decorarea casei

V. Mai mult, încearcă să păstrezi mereu o ordine

În dulapuri, dar și prin exteriorul lor, dacă păstrezi ordine, spațiul pare mai curat și mai primitor. Cu cât sunt mai puține lucruri în calea ta, cu atât e mai simplu și energia curge liberă. Ordinea contează foarte mult în ceea ce înseamnă feng-shuiul decorării casei tale.

Dacă vrei să îmbunătățești calitatea spațiului casei tale, alege ideile de amenajare interioara in funcție de zodie, în funcție de starea mariajului, în funcție de preferințele și înclinațiile culturale, în funcție de cele 5 elemente etc. .

Poate te caracterizează tradiționalul! Poate clasic te prinde cel mai bine! Pote modern și minimalist este pe gustul tău! Decorarea casei înseamnă și ordine vizuală! Ordinea înseamnă mai mult echilibru decât perfecțiune! Nu există ordine perfectă, dar există idei pentru decorarea casei prin ordonarea obiectelor din jur! Sigur nu vei pune cuierul in bucătărie dacă are loc lângă ușa de la intrare! Si dacă exista cuier si dulap, poți elibera scaunul de haine!

Idei pentru o cameră ordonată: feng shui traditional, clasic sau modern

Găsește decorațiuni pentru casa ta, pe www.favi.ro

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Decorarea casei prin 10 sfaturi utile, simple si ieftine”

  1. Iluminatul adecvat este foarte important, dupa cum reiese si din articol. Sursele de lumina, folosite cu putina imaginatie, vor scoate in evidenta anumite elemente de design mai importante si vor conferi locuintei o ambianta placuta.

  2. Sunt foarte de acord ca se poate decora o casa chiar frumos si deosebit si cu bani putini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *