Roşii cu sos maioneză de post cu moare de varză

Vreau să vă prezint o rețetă pe cât de simplă de preparat pe atât de dificil de pregătit pas cu pas. Totuși gustoasă și sănătoasă din cale afară. Cu ingredinete care chiar dacă poate nu sunt prea la îndemână, reteta se poate realiza dacă îți place moare de varză și sosul de maioneză de post cu ea.

Rețeta de mai jos, roșii cu sos maioneză de post cu moare de varză conține această maioneză de post. Rețeta o poți găsi mergând pe link. Pentru această maioneză de post vei avea nevoie de câteva ingrediente speciale, pentru că sigur vrei ca totul să fie special până la capăt. Pentru maioneza de post cu moare de varză vei avea nevoie de exemplu de pudră de alge, câteva linguri cu cremogen (un produs ce se obţine din făina de porumb – este compoziţia pufuleţilor înainte de glazurare), pulbere de polen și chiar petale de nalbă. O nebunie de gusturi și aspect natural 100%.

Pentru salata de roșii cu sos maioneză de post cu moare de varză ai nevoie de:

Ingrediente: 12-14 roşii mici, 550 g sos maioneză de post cu moare de varză , 2-3 legături de asmaţuchi, 2 linguriţe cu usturoi pisat, 5-6 linguri cu fulgi de grâu germinat, 1 ceapă mare de apă.

Mod de preparare

Se poate servi într-un castron sau în platou. Se pun fulgii de grâu germinat, peste ei se toarnă sosul puţin mai îngroşat ca de obicei, care se amestecă cu ceapa şi usturoiul mărunţite, iar deasupra se presară verdeţurile tăiate mărunt în timp ce roşiile se aşează întregi.

Compoziția nu se amestecă ci se servește direct cum se așează pe platou. Fiind o salată predominant crudă, este excelentă pe timpul de vară. Răcoritoare, hrănitoare și rapid de făcut dacă ai acest sus de maioneză de post cu moare de varză deja preparat (cantitate mai mare să-ți ajungă de mai multe ori)


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *