Ridichi cu sos de urzici si muştar

Ridichi cu sos de urzici si muştar

Ingrediente: 450 g ridichi albe, 450 g sos de urzici cu muştar, 1 ceapă mare de apă, 5-6 linguri cu fulgi de grâu germinat, 1 legătură de mărar cu pătrunjel, 50 g petale roşii de nalbă de grădină, 7-8 foi de salată verde.

Mod de preparare: în platoul cu fulgi de grâu germinat se adaugă sosul amestecat cu ridichile rase şi ceapa tăiată peştişori, iar deasupra se presară verdeţurile tăiate mărunt şi florile tăiate fideluţă. Ridichile albe se pot înlocui cu ridichi de lună sau ridichi de iarnă.

Napi cu sos de muştar si pastă de roşii

Se prepară ca la reţeta de ridichi cu sos de urzici şi muştar, folosind aceleaşi ingrediente, numai că ridichiile se înlocuiesc cu napi raşi, iar sosul de urzici se înlocuieşte cu sos de muştar cu pastă de roşii.

Articol etichetat cu:,

Care este gandul tau?