Reteta intineririi organismului cu usturoi – tratament natural

Se spune că reteta intineririi a fost găsită pe o inscripţie egipteană, tradusă şi transmisă din generaţie în generaţie, pentru a ne ramane informatia.

Acest leac, aceasta reteta de intinerire a organismului este preluată dintr-o carte de tratamente tibetane şi are efecte multiple asupra corpului nostru fizic

 • curăţă organismul de depozitele de lipide şi calciu;
 • ameliorează schimbul general de substanţe ;
 • vasele sanguine devin elastice;
 • previne infarctul miocardic;
 • previne stenocardia, scleroza, paralizia, formarea diverselor tumori;
 • dispare senzaţia de vâjâit în urechi;
 • ameliorează vederea.

Cum se prepară reteta intineririi organismului cu usturoi?

reteta intineririi cu usturoiSe curăţă şi se spală 350 g usturoi (indicat este să fie luat de la ţărani sau chiar si mai bine, din propria gradina) şi se pisează într-un vas de lemn sau de ceramica. Cu o lingura de lemn se cântăresc 200 g din usturoi, de dedesubt, unde sucul este abundent, se pun într-un recipient de sticlă, se toarnă peste usturoi 200 ml alcool de 96 grade. Recipientul se închide etanş şi se păstrează la macerat, la întuneric şi într-un loc răcoros timp de 10 zile, după care masa de substanţă se strecoară printr-o sită  deasă şi se stoarce. Sucul obtinut se pune intr-un recipient etans si se pastreaza la intuneric pana la terminarea tratamentului, adica a intregii cantitati optinute.

Tratamentul poate începe la 2-3 zile după prepararea amestecului. Se vor bea picăturile cu lapte cald, strict după tabelul ce urmează (1/4 pahar lapte cu 15-20 minute înainte de masă). Se va urma tratamentul până la epuizarea cantităţii de medicament. Cura nu se va repeta mai devreme de 5 ani!

Dacă în cursul tratamentului reţeta este respectată strict, organismul întinereşte. Daca ai incercat reteta intineririi, spune-ne si noua ce modificari ai observat.

În tabelul de mai jos, ai ziua administrarii si numarul de picaturi in fiecare moment al zilei – mic dejun, pranz si cina!

Reteta intineririi – Tabel de administrare

Ziua adm Mic dejun Pranz Cina
ziua   1   2   2   2
ziua   2   4   5   6
ziua   3   7   8   9
ziua   4 10 11 12
ziua   5 13 14 15
ziua   6 15  14  13
ziua   7 12 11 10
ziua   8   9   8   7
ziua   9   6   5   4
ziua 10   3   2   1
ziua 11 25  25  25 

Ganduri si impresii pentru "Reteta intineririi organismului cu usturoi – tratament natural":

 1. Retete de Slabit Retete de Slabit
 2. Catalin Catalin
 3. roman roman
 4. Lenus Lenus
 5. miron miron
 6. doinita voros doinita voros

Care este gandul tau?