Adrian Iovan si Aura Ion – Respect vs ura

Tragedii precum moartea lui Aura Ion si Adrian Iovan se intampla la tot pasul, e plina lumea de ele. Pana la urma urmei acesta este mersul firesc al vietii si tot ce putem sa facem este sa ramanem simpli observatori. Problema care apare foarte frecvent in aceste cazuri este aceea ca la cei care raman in continuare sa traiasca aceasta viata, apare tendinta de a da vina pe cineva pentru ceea ce s-a intamplat.

Sa ne referim acum la acest caz foarte mediatizat in ultimul timp, Aura Ion (A.I.) si Adrian Iovan (A.I.) care au murit in urma accidentului aviatic! Dumnezeu sa-i odihneasca! Si, tot respectul pentru ceea ce au facut in viata aceasta. Aceasta este realitatea, au murit, punct! Nu mai avem ce sa mai facem decat sa pastram in mintea noastra un gand frumos pentru ei si pentru sacrificiul lor.

Dar nu, totul continua, presa intreaga, televiziunile inca fac auditoriu maxim cu moartea lui Aura Ion si Adrian Iovan. Cum anume? Aici apare celalalt termen pe care l-am pomenit in titlu – ura. Mass-media ne instiga la ura, oameni buni, ne vrea razbunatori si rai. In loc sa ne vedem de viata noastra, de problemele noastre interioare (care sunt multe, dar nu mai avem timp sa ne ocupam de ele), de sanatate, de ceea ce avem noi de experimentat, presa si televiziunea vrea altceva, vrea sa ne faca sa fim si mai bolnavi decat suntem. Vrea sa ne faca sa urâm sistemul in care traim, sa-i urâm pe oamenii de la conducere pentru ca sunt iresponsabili (noi de ce n-am fi responsabili pentru vietile noastre?), ori aceasta ura creste ca o bubă in noi si intr-o zi va exploda si nu vom sti de unde a pornit, dar probabil va fi prea tarziu.

Aura Ion si Adrian IovanVa rog, fiti mai atenti la ceea ce cititi si la ceea ce vi se spune. Cei care va vorbesc din asta castiga, asta e meseria lor, insa si ei se hranesc cu aceeasi ura pe care o dau mai departe, poporului. E problema lor, dar haideti sa ne vedem de ale noastre, haideti sa fim pozitivi si pasnici, sa fim toleranti si intr-adevar sa-i respectam pe cei plecati dintre noi. Credeti ca asta ar fi vrut Aura Ion si Adrian Iovan, sa ne gandim la ei cu respect si in acelasi timp sa nutrim sentimente de ura pentru altii care cica ar fi responsabili?Haideti sa traim doar cu respectul pentru ei si pentru ceea ce au facut, daca altcineva este responsabil, va plati intr-un fel sau altul, nu e treaba noastra.

Fiti constienti de ceea ce se intampla in jurul vostru si nu lasati ca toate lucrurile din exterior sa va afecteze. Nu sunt suficiente lucrurile cu care trebuie sa ne luptam zilnic, mai avem nevoie sa luptam si cu problemele altora? Haideti sa fim mai buni unii cu altii, toti suntem oameni! (Eu pentru asta am ales sa scot din programul zilnic televiziunea, daca nu am fi noi oamenii, nu ar mai avea cui sa vanda toata aceasta ura. In plus, daca nu era televiziunea, nici nu ai fi avut de unde sa stii toate lucrurile care se intampla in intrega lume si care au tendinta sa te opreasca din ceea ce ai de facut, sa-ti controleze mintea si reactiile).

Tu ce alegi sa simti si sa transmiti mai departe – Respect Aura Ion si Adrian Iovan sau Ura pentru autoritati si cei responsabili?

Sursa foto jurnalul.ro

Articol etichetat cu:, ,

Ganduri si impresii pentru "Adrian Iovan si Aura Ion – Respect vs ura":

Care este gandul tau?