Regulament de ordine interioara – Termeni si conditii

Ultima actualizare pe

Orice vizitator, o data ce acceseaza acest website (jorjette.ro) este de acord cu specificarile din acest regulament de ordine interioara numit si “termeni si conditii”. Din momentul “aterizarii” pe oricare din paginile siteului pentru prima data, este anuntat cu privire la acceptarea politicilor de confidentialitate si a termenilor si conditiilor utilizarii acestui site. Prin continuarea navigarii iti dai acordul, ca vei accepta si respecta regulamentul de ordine interioara.

Vizitatorul are drepturi si obligatii

Vizitatorul are dreptul sa solicite prin mijloacele disponibile pe website, ajutor sau lamuriri cu privire la orice activitate desfasurata de noi (echipa de administratori) sau informatia prezenta in continut.  Prin acest regulament de ordine interioara, va amintim ca informatiile prezente pe website-ul “Blogul Lui Jorjette” au caracter informativ si nu inlocuiesc sfatul medicului sau alte surse acreditate. Vizitatorul are datoria sa cerceteze autenticitatea sau veridicitatea datelor furnizate. Noi ne angajam sa oferim doar informatii de calitate, culese din surse publice (carti, reviste, proiecte, lucrari, studii, cercetari, documentare si altele).

Vizitatorul are dreptul la replica si noi nu il vom cenzura daca el nu incalca limita bunului simt sau a limbajului civilizat. Regulamentul de ordine interioara pe acest website prevede acceptarea oricarui comentariu, fara a face discriminare intre opinii. Aplicam cenzura in cazul limbajului obscen, a injuriilor si atacurilor rasiste. Prin trimiterea formularului spre publicarea comentariului, vizitatorul isi da acordul si este raspunzator de vorbele sale in fata legii. Vizitatorul are obligatia sa se informeze cu privire la inscrierea lui in lista de cititori fideli. Prin acceptarea adaugarii lui in lista cu cititori fideli ai acestui website, isi ofera acordul ca numele si adresa de email sa fie salvate si stocate in partea furnizorului de servicii de email marketing, Mailchimp. Inscrierea in lista cu cititori fideli se poate face prin formularul de adaugare de comentarii la articole sau alte pagini, prin formularele speciale de inscriere in lista cu cititori fideli. Vizitatorul se poate elimina din aceasta lista urmarind instructiunile primite pe email in urma abonarii sau in urma unul email primit in campania de informare.

Vizitatorul are obligatia sa furnizeze date corecte cu privire la identitatea sa. In cazul cumpletarii formularelor de pe site, orice informatie gresita poata insemna respingerea comentariului sau ignorarea mesajului. Regulamentul de ordine interioara cu privire la autenticitatea vizitatorului prevede si dreptul la anonimitate. In cazul in care utilizatorul nu doreste sa i se afiseze numele public, poate opta pentru completarea numelui cu o porecla sau cu termeni generali precum: Anonim, Cineva etc. Nu acceptam nume tip denumire de firma sau adresa WEB. Prin formularele de pe website (formular parteneri media sau plasare de comentarii) se colecteaza si se stocheaza datele personale, alaturi de adresa IP. Doar numele apare public pe site, restul datelor personale sunt pastrate pentru eventuale necesitati de a intra in legatura cu vizitatorul. (vezi Politici de confidentialitate)

Datele cu caracter personal stocate in baza noastra de date pot fi accesate, descarcate, vizualizate sau sterse. Orice utilizator inregistrat sau vizitator care publica un comentariu pe acest website, are date cu caracter personal in baza noastra de date. Prin acest regulament de ordine interioara va informam ca datele furnizate prin formularele de pe website pot fi gestionate in numele vizitatorului, de catre administratori. Vizitatorul are dreptul de a cere stergerea sau eliminarea datelor cu caracter personal (detalii despre procedura).

Vizitatorul are obligatia sa NU copie informatii de pe site fara sa anunte administratorii. Orice proprietar de website are datoria sa isi construiasca singur continutul, dar nu copiind ceea ce au conceput altii. Copierea cuvant cu cuvant, sau a imaginilor (cu exceptia celor fara logo-ul Blogul Lui Jorjette pe ele) este strict interzisa. Websiteul nostru este protejat prin lege si dispunem de unelte legale pentru a elimina continutul copiat din motorul de cautare Google (potrivit protectiei DMCA). Potrivit regulamentului de ordine interioara, se accepta copierea partiala sau truncata a unui text de pe acest website, cu acceptarea obligatiei de a furniza un link direct catre sursa paginii intregului continut informativ.

Atentie! Specificarea sursei prin link presupune o constructie cod HTML specifica unui link. Exemplu: <a href=”URL”>sursa</a> Unde URL este adresa paginii sursa a textului copiat. Orice alta forma de specificare a sursei este respinsa si potrivit acestui regulament de ordine interioara va atrage dupa sine inceperea procedurii legale de eliminare a continutului copiat din motoarele de cautare precum Google.

Regulament de ordine interioara cu privire la publicitate si statistici despre vizitatori

Website-ul nostru ofera spatii publicitare catre terte companii pentru a plasa reclame in timpul sesiunii vizitatorului. Nu suntem raspunzatori de produsele sau serviciile oferite de aceste companii publicitare! Reclamele sunt incadrate intrun dreptunghi si au in partea superioara, coltul dreapta sau stanga, optiuni de afisare.

Pe acest website exista publicate articole publicitare. Prin acest regulament de ordine interioara, declaram ca recomandam produse, servicii sau companii in mod intentionat si direct. Filtram si selectam cu mare atentie aceste recomandari din articolele publicitare si acceptam sa oferim vizitatorilor doar ceea ce este in legatura cu profilul general al website-ului nostru.

Fiecare vizita este inregistrata in datele statistice cu privire la traficul de accesare a website-ului “Blogul Lui Jorjette”. Informatiile colectate sunt folosite pentru a interpreta comportamentul vizitatorului spre a imbunatati serviciile sau produsele oferite. Folosim pentru captarea si analiza datelor statistice serviciile Google Analytics si Facebook Pixel. Prin aceste servicii nu se colecteaza date cu caracter personal precum numele sau adresa de email.

 Administratorii au drepturi si obligatii

Ca si administratori a-i acestul website, acest regulament de ordine interioara ne ofera urmatoarele drepturi si obligatii:

  • aplicarea cenzurii dupa norme personale
  • modificarea continutului de pe website
  • asigurarea protectiei datelor cu caracter personal a vizitatorilor sau utilizatorilor abonati
  • trimiterea unui raspuns in maxim 48 de ore la orice solicitare venita pe email-ul administrativ (vezi pagina Contact)
  • actionam pe orice cai spre eliminarea continutului copiat de alti proprietari de website-uri
  • furnizam detalii suplimentare cu privire la informatiile prezente in articolele publicate
  • stergerea diverselor informatii de pe acest website, la cerere sau din motive personale.

Administratorii acestui website vor trimite periodic emailuri catre abonatii la noutati, vizitatorii inscrisi in lista cu cititori fideli. Administratorii nu vor instraina datele cu caracter personal si nu vor folosi contactele vizitatorilor in alt scop decat cel anuntat la inscrierea lor pentru care si-au oferit acordul.