Pulbere de hribi

Se recoltează doar hribii de mărime mijlociei, se spală, se lasă să se usuce, după care se taie felioare ce se înşiră pe aţă cu mici distanţe între ele şi se pun la uscat la soare sau în poduri cu acoperiş de tablă. După ce sunt bine uscaţi, se păstrează în recipiente de sticlă închise ermetic.

La fel se usucă toate speciile de ciuperci comestibile, iar dacă aveţi nevoie, le puteţi transforma în pulbere sau le puteţi adăuga felioare în diferite preparate.

De reţinut! Toate pulberile nu se păstrează mai mult de 7 zile.

Articol etichetat cu:

Ganduri si impresii pentru "Pulbere de hribi":

  1. Jorjette C Strategic
  2. Jorjette C Ana-
  3. Jorjette C Marcel POpovici

Care este gandul tau?

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.