Politici de confidentialitate – Cum stim noi cine esti tu?

Confidentialitatea conteaza, dar uneori poate fi interpretata gresit. Pe aceasta pagina prezentam politici de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pe Blogul Lui Jorjette.

Politicile de confidentialitate pe scurt

  • Colectam statistici anonime despre vizita ta pe Blogul Lui Jorjette, cum ar fi, care din articolele de pe blog le-ai vizitat azi.
  • Alte site-uri precum Facebook sau Google este posibil sa stie ca ai vizitat Blogul Lui Jorjette. Nu depinde de noi, dar specificam si acest aspect in politicile de confidentialitate cu care trebuie sa fii de acord.
  • Daca te abonezi la „Noutati pe email”, sa stii ca tratam cu mare grija informatiile despre tine si nu le vom oferi altora niciodata, fara permisiunea ta.
  • Nu impartasim datele despre tine cu alte site-uri, exceptand cele care ne ajuta sa oferim serviciile active de pe Blogul Lui Jorjette.

Acestea sunt doar punctele cheie pentru subiectul: politici de confidentialitate. Daca doresti detalii, citeste in continuare.


Politici de confidentialitate privind datele personale „lasate” pe Blogul Lui Jorjette

Nu suntem aliati cu servicii secrete sau alte firme care folosesc datele vizitatorilor nostri. Daca adaugi un comentariu la un articol de pe blog, doar numele ales de tine va fi facut public. Adresa de email ramane privata, si o vom folosi doar daca este necesar sa te anuntam ceva. Prin aceasta politica de confidentialitate iti garantam ca nu iti vom instraina adresa de email dintr-un comentariu lasat pe Blogul Lui Jorjette.

La fel se intampla si cu inscrierea ta la „Noutati pe email” de la Blogul Lui Jorjette. Este limpede ca doar noi iti vom trimite emailuri, si doar in scopul in care ti-am cerut permisiunea, adica sa te anuntam direct pe email cand s-a publicat un articol nou pe blog.

Politici de confidentialitate cu privire la colectarea datelor de navigare din cookie-uri

Practic acest aspect nu ne priveste pe noi in mod direct. De exemplu reclamele afisate pe Blogul Lui Jorjette, vin sa se potriveasca cu profilul tau, pentru ca ele „citesc” aceste date salvate in PC-ul tau, cand navighezi pe alte siteuri, te uiti la un video, cumperi ceva etc. Aceste date sunt folosite de Google Adsense pentru a pozitiona in spatiile publicitare, reclamele cele mai relevante pentru tine.

Vom inregistra informatii anonime despre vizita ta pe Blogul Lui Jorjette.

Prin programul Google Analytics noi stim practic de unde vii, de ce, unde ai aterizat, ce ai vazut si ce ai facut si desigur cat ai stat si unde pe alt site te-ai dus de la noi. Aceste informatii fac statistica cu care noi reusim sa ne imbunatatim prestatia online. Folosim datele statistice oferite de Google Analytics pentru a te surprinde cu articole ce iti place sa le citesti. Nu instrainam datele statistice, doar ca ele sunt salvate in baza de date Google, deci ei pot face ce vor cu ele. Poti verifica Politicile de confidentialitate Google Analytics sau poti opta sa nu ti se inregistreze datele personale la ei.

Alte siteuri precum Facebook, Twitter, Pinterest sau Linkedin, pot colecta anumite date despre tine cum ar fi paginile pe care le vizitezi, mai ales daca esti conectat la aceste retele sociale.

Desigur, dorim specificam clar in aceste politici de confidentialitate ca nu noi facem asta, ci ei, cumva cu acordul nostru (prin anumite coduri introduse pe site) ca sa putem sa iti oferim servicii precum: butoane de share, like, google+, pin, tweet de la Shareaholic.

In concluzie, mereu vei fi identificat, etichetat, si vei furniza constant date despre pc-ul tau sau despre tine prin istoricul din browserul tau de internet. Pentru ca aceste politici de confidentialitate trebuie sa iti ofere si tie un drept, un gest corect ar fi sa iti mai stergi din cand in cand cookie-urile din browserul tau de internet.

Ganduri si impresii pentru "Politici de confidentialitate – Cum stim noi cine esti tu?":

  1. Bogdan Cristescu gheorghe picui

Care este gandul tau?

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.