Piure de loboda cu polen

Ingrediente: 600 g lobodă albă, 1 ceapă mare de apă, 50 ml ulei, 1 ceşcuţă cu suc de roşii, 3 linguri cu tărâţe, cremogen, 1 legătură de cimbru cu tarhon, 2 linguriţe cu hrean ras fin, pastă de măceşe, o linguriţă cu pulbere din seminţe de gogoşari, 1/2 linguriţă cu pulbere din seminţe de plante aromatice şi condimentare, 1 linguriţă cu pulbere de alge, 1 linguriţă cu pulbere de polen.

Mod de preparare: loboda şi ceapa se mixează, se amestecă cu tărâţe, se adaugă pulberile, hreanul, sucul de roşii, uleiul pus ca la maioneză, polenul şi se pune cremogen cât cuprinde. Deasupra se presară verdeţuri tăiate mărunt şi petalele de flori feliate.

Articol etichetat cu:, , ,

Care este gandul tau?