Oamenii cu puteri psihice

clarviziunea

Acum 100 de ani erau mai puţini, azi sunt mai mulţi. În rândul nostru, a oamenilor de rând, se află oameni care au puteri. Puteri pe care unii le folosesc, alţii nu le acceptă şi se feresc. Unii oameni pot vedea lucruri care nu s-au întâmplat încă, alţii pot visa premoniţii, vise ce se adeveresc, unii pot vedea oameni care au murit şi care le comunică despre alţi oameni, unii pot să vindece boli incurabile doar cu aceste puteri invizibile ce le au.

De mult timp toate acestea nu mai sunt o ficţiuni, căci oricum nu au fost niciodată. De exemplu în america mai multe astfel de persoane colaborează deja cu poliţia şi îi ajută la rezolvarea cazurilor imposibile, ştiu sigur de Chris Robinson, Octopus Paul, Dorothy Allison, John Catchings, Cheryl Carroll-Lagerwey . Vindecările miraculoase din lume, sunt azi prezente peste tot. Chiar şi la Iaşi vin destul de des vindecători! Maeştri în diferite domenii au plecat în lume pentru a împărtăşi.

Îmi scapă mie sau s-a accelerat ceva? Îmi pare că se apropie ceva, sper că nu atât de îngrozitor pe cât de linişte este, ca înaintea unei furtuni.

Clarviziunea nu este o putere ce o primeşti de la Dumnezeu pentru că aşa vrea El, ci oarecum, este o putere pe care o avem toţi dintre noi. Divinaţia este şi ea o acţiune pe care o putem dovedi oricare din noi. Un exerciţiu, puţină practică, atât stă în calea ta de la a fi om simplu neştiutor, la om ce se preocupă de a depăşi limitele actuale ale cunoaşterii sale, de a redeschide “cărţile vechi” ale cunoaşterii de demult.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

2 răspunsuri la „Oamenii cu puteri psihice”

  1. Avatar moasa stefania
    moasa stefania

    Draga Bogdan, desi sunt o femeie matura, am trei copii mari, tot nu inteleg cum un oarecare Daryl von Horn, de nu stiu de unde, imi scrie pe adresa mea de e-mail, adresa pe care eu nu i-am dat-o, deoarece nu l-am cunoscut niciodata (ma refer la internet). Ma “bombardeaza” cu tot felul de preziceri, de felul: ca “voi castiga” sau ca ma “paste o nenorocire”, in date pe care el mi le comunica, dar imi cere sa cumpar tot felul de obiecte (un fel de amulete) in schimbul redarii in totalitate a clarviziunii respective. Ce parere ai? Cu respect, Stefania

    1. Părerea mea este că eşti victima unei încercări a unui şarlatan (în era noastră i se mai spune şi afacerist). Clarviziunea este doar o formă de manifestare a noastră, nu este prevăzută cu diplomă sau cumva să treci vreun examen sau vreun curs pentru a o folosi. Unii întradevăr te pot învăţa cum să o foloseşti, dar nu îţi pot oferi clarviziunea pentru că această capacitate tu o ai deja numai că nu ştii să o foloseşti.

      Sunt mulţi care au învăţat cum să o folosească, dar din păcate au observat şi că unii nu ştiu dar au nevoie de idei pentru a trăi. Şi uite aşa a apărut această afacere. Clarviziunea are nevoie de sinceritate, puritate şi de o manifestare plină de dragoste şi compasiune faţă de orice fiinţă, animată sau neanimată. Ori aceşti afacerişti se murdăresc cu fiecare ban ce îl încasează în scopurile acestei vieţi materiale, şi ajung aşadar să nu mai facă cu dar, cu har, ceea ce au reuşit o dată. Ori poate că nici nu fac ceea ce susţin că pot face, ci doar se joacă.

      Veziţi de treaba ta şi nu mai da curs acestor mesaje. Sterge tot ce îţi inspiră neîncredere, fă după cum simţi nu după cum gândeşti. Ai încredere în primul tău simţ ce răspunde atunci când intri în contact cu ceva!

      Vrei să înveţi cum să faci divinaţie (şi clarviziunea este tot o formă de divinaţie, precum ghicitul în cafea ori datul în cărţi sau cititul în palmă)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *