Newsletter cu flori – primeste o floare în fiecare zi

Probabil e o chestie cu specific mai feminin, însă în fiecare zi trimitem o floare vizitatorilor noștri fideli înscriși la newsletter. Bineînțeles, Bogdan s-a ocupat de această parte tehnică, eu însă mă bucur ca și un copil în fiecare zi de această mică atenție…când deschid newsletterul (emailul îl primesc prin gmail.com), dau click pe Afişează imaginile de mai jos (de fapt am selectat Doresc să fie afişate întotdeauna imaginile de la …) și apare o floare sau un buchet de flori minunate – am primit trandafiri, ghiocei, cale, primule…și multe alte flori frumoase. Pentru cei care primesc newsletterul nostru pe yahoo, imaginile sunt afișate fără a fi nevoie de a alege acest lucru.

De fiecare dată când deschid newsletterul, Bogdan știe că primește un pupic pentru fiecare floare primită, pentru toată munca pe care a depus-o pentru a implementa acest sistem, și nu numai, ci pentru că e ca și cum în fiecare zi mi-ar dărui o floare, chiar dacă e virtuală.

o floare rozE un cadou drăguț, pe care încercăm să vi-l oferim și vouă zilnic, fie că e primăvară, vară, toamnă sau iarnă. Dacă nu sunteți înscriși la newsletterul nostru și sunteți curioși, dacă vă plac florile, atunci vă invităm să vă înscrieți să primiți în fiecare zi o floare din partea noastră, ca și mulțumire pentru faptul că ne citiți, să vă mulțumim că existați și că se crează această legătură între noi!

[mailpress]

Că tot e 1 martie, vă doresc să aveți o primăvară superbă și un an înfloritor, iar în dar vă dăruiesc un mărțișor – una din florile primite prin email.

Să fiți fericiți, să nu uitați să faceți ceea ce vă place, să iubiți viața și pe oamenii care își petrec timpul alături de voi și nu în ultimul rând, să vă iubiți și pe voi!

Articol etichetat cu:

Care este gandul tau?

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.