Must cu pulbere de salcie albă

Ingrediente: 50 g pulbere de salcie albă, preferabil făcută din coajă de salcie, 1 litru must proaspăt extras, miere de albine.

Mod de preparare: pulberea de salcie albă şi mustul se pun la macerat timp de 15 zile. După aceste 15 zile, se strecoară, se îndulceşte şi se beau câte 2 pahare pe zi.

Pentru pulberea de salcie, cel mai indicat este să fie culeasă de voi, uscată și măcinată. Aveți încredere în natură și în ceea ce puteți face pentru voi înșivă.

Pulberea de salcie albă se pune sub limbă, cât un vârf de cuţit, se ţine 10 minute, apoi se înghite cu must sau cu ceai de plante; se ia de 3 ori pe zi, înainte de masă cu 30 minute.

Atât mustul, cât şi pulberea sunt utile în tratarea reumatismului articular acut, a gutei, bronşitei, dispepsiilor, insomniilor, dar și a altor probleme de sănătate.

Pentru un stil de viață sănătos, încercați să rămâneți prieteni cu natura în orice clipă și ea va fi acolo să vă întindă o mână (o plantă, un remediu, un amestec) oricând este nevoie. Dacă aveți grijă de voi, veți reuși cu succes să stați deoparte de problemele legate de sănătate!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

3 răspunsuri la „Must cu pulbere de salcie albă”

  1. Avatar dominic
    dominic

    Haha… Era sa spun “aspirina saracului”, dar expresia asta are deja alta conotatie, bine inradacinata 🙂
    Dezavantajul, ca si in cazul altor inlocuitori naturali ai medicamentelor de sinteza, este legat de dozaj. O aspirina de 500 mg are 500 mg acid acetilsalicilic. Un varf de cutit de pudra de Salix alba e greu de apreciat cata salicina contine…

  2. Avatar Bergmansafe
    Bergmansafe

    Nici nu am stiut de aceasta reteta, dapoi ca e buna impotriva reumatismului….

    1. În fiecare zi aflăm câte ceva nou 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *