Mos Craciun exista, e printre noi. Crede cu adevărat!

mos craciun e fiecare din noi

Să nu crezi că am văzut prea multe filme cu Mos Craciun, ci pur şi simplu am ajuns la concluzia că fiecare dintre noi poate fi sau chiar este un adevărat Mos Craciun. Trebuie doar să crezi în ceea ce vrei, şi aşa dorinţa ta poate deveni realitate – fie că Moşu’ e un prieten (chiar şi unul virtual), un membru al familiei, un copil care se naşte sau chiar un necunoscut.

Pentru mine, sărbătorile în acest an deja sunt fantastice! Spiritul lor a venit să mă întâmpine chiar înainte de vreme. Am primit deja câteva cadouri care mi-au bucurat fiinţa, care mi-au atins sufletul. Surpriza si bucuria vin mai mult din gestul în sine, si nu neapărat din ceea ce primeşti, pentru că de cele mai multe ori ajung la tine lucrurile de care ai cu adevărat nevoie.

Mos Craciun e fiecare dintre noi

mos craciun e fiecare din noi

Un prieten virtual, drag mie, mi-a făcut o surpriză – am primit de la el un cadou o carte şi o cutie de Merci. Trebuie să îţi spun ce carte e, pentru că am savurat-o cu înghiţituri mici, dar dese. În câteva ore am parcurs-o din scoarţă în scoarţă, înnebunită parcă de ceea ce citeam şi inspirată de viaţa Nebunului din carte. Cartea Nebunulscrisă de Savatie Baştovoi, a lăsat în urmă o amprentă subtilă dincolo de minte. Citind cartea, mi-am recunoscut propria fiinţă, mi-am regăsit o veche idee, un vechi scop al vieţii, pierdut printre rafturile copilăriei.

Un alt cadou care m-a bucurat enorm – am câştigat un concurs , iar premiul au fost câteva decoraţiuni de Crăciun. Acest cadou mi-a readus în prim plan bucuria copilăriei în faţa miracolului sărbătorilor, a Naşterii Domnului. Crăciunul de fapt asta este – Naşterea Domnului care a fost şi este un exemplu pentru noi toţi. Nu e vorba de religie aici, ci de ceea ce această sărbătoare are să ne transmită, adică să fim mai buni, să ne ajutăm unii pe alţii, “pentru că  aşa se înmulţeşte în lumea dragostea” (Nebunul – de Savatie Baştovoi).

Mulţumesc fiecăruia dintre voi care este Mos Craciun, ori de câte ori este cu putinţă! Mulţumesc fiecăruia dintre voi care ajută ca lumea în care trăim să simtă ceea ce este dragostea cea dincolo de minte şi cuvinte. Mulţumesc celor care ne dau şansa să fim nişte oameni mai buni, în special părinţilor noştrii!

Îţi doresc să ai parte de sărbători cu dragoste, bunătate şi credinţă, aceea că fiecare dintre noi are puterea să schimbe întreaga lume!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *