Mesaje spirituale – consultaţie online de la arhanghelul Uriel

mesaje spirituale de la arhanghelul uriel

Şi totuşi cine nu vrea ca Dumnezeu să îi trimită mesaje spirituale? Încă de mic, de la prima gură de aer, începi să fii un om ca noi toţi ceilalţi ce deja suntem aici. Şi cel mai spiritual dintre oameni, nu-l aude pe Dumnezeu dacă încă mai este viu, aici pe Pământ. De ce?

După ce te-ai născut, Dumnezeu nu mai este în afara ta, el este în noi. Şi vocea Lui se transformă în vocea ta. El nu ne-a părăsit ci doar acum ne lasă pe noi să existăm aşa cum ne-am născut.

Vocea interioară, parte a fiinţei noastre, stă aproape de alte voci, pentru că fiecare virtute din noi ne vorbeşte într-un glas anume. Fiinţa noastră spirituală, copleşită fiind de momentul prezent al planului material, are darul de a ne ghida prin viaţa după nevoile inimii noastre. Emoţiile sunt trăirile rezultate din experienţa trupului ce comunică cu sufletul.

Am citit azi pe un blog despre mesaje spirituale de la arhanghelul Uriel. Nu e prima dată când aflu de mesaje spirituale de la îngeri. Aş insista în faţa acestor oameni să nu uite cine sunt ei şi să nu mai lase orice energie să le marcheze existenţa de aici şi acum. Prezentul e al nostru şi orice altă entitate ce intervine în noi, ne invadeaza fiinţa şi ne face să ne luăm o formă ce e departe de cea naturală, a noastră.

Mesaje spirituale prin conectare – channeling

Îmi amintesc că acum un an am fost la o întâlnire. Era o casă plină de oameni, aniversarea unei doamne de acolo, şi după momentele de discuţii spirituale (intelectuale de altfel), sărbătorita a făcut, cum se spune, channeling cu un arhanghel. Partea proastă a fost că am asistat live la un asemenea fenomen, şi am putut să simt adevărul sau falsul din acel moment.

Femeia a contactat energiile superioare, s-a ancorat la ele, şi-a cedat trupul parţial lor şi apoi a urmat mascarada. Femeia a început să se comporte şi să vorbească cum în mod firesc nu se manifesta. Asta nu era nici o problemă, doar că limbajul ei era absurd de evident, plin de ceaţă nu de lumină. Ideile erau neclare, se exprima greu, prezenţa ei începea să nu transmită nici o vibraţie ce să îmi atingă sufletul, fizic se manifesta foarte împrăştiat, verbaliza unele cuvinte în exces încât o idee părea copilăresc de puieril exprimată, ceva de cenul “sunteţi bine, pentru că bine este să fii bine, şi fericirea este bine că este în voi asa de bine”, deşi a fost şi mai aiurea în realitate.

Cercetând am aflat că energiile contactate vorbesc prin noi, dar partea incomodă lor e că nu pot scoate cuvinte ce noi nu le cunoaştem. Adică ele intră în noi dar se exprimă prin intelectul nostru. Dacă mintea celui dispus să cedeze controlul altor energii este slab dezvoltată din punct de vedere al comunicării cu semenii din jur, rezultatul poate fi devastator. Ori vorbeşte de numai sfântul ştie ce spune, ori agasează oamenii cu idei pe care nici el nu le înţelege în primă fază.

Am cunoscut aşadar un comunicator de mesaje spirituale şi am aflat că sunt jalnici în exprimare. Mă întreb totuşi de ce nu folosesc energiile acestea pentru a ajuta practic oamenii şi nu pentru a le vorbi? Limbajul nostru e pentru noi o suficientă piedică în a ne exprima trăirile interioare, darămite să vină un “străin” să spună prin gura noastră, ce simte el!

În acest perimetru au apărut şi şarlatanii. Unii fac bani pe seama calităţii lor de slugi spirituale ale unor entităţi din afara lumii noastre. Se lasă conectaţi, vorbesc pe limba oamenilor, ceea ce probabil la nivele acestor energii sunt chestii minuscule şi banale. Nu e sufiecient că sunt jalnici, dar mai cer şi bani care culmea, din toată suma primită nu ajunge nimic la ghidul, îngerul, spiritul, ce vorbeşte prin sclavul medium. Am aici un exemplu, poţi să îţi faci programare online la o consultaţie pentru mesaje spirituale de la arhanghelul Uriel:

programare la arhanghelul Uriel
mesaje spirituale – programare Online, pentru consultaţie, la arhanghelul Uriel!

Dar poate că unii încă nu s-au învăţat că pentru a evolua, ei înşişi trebuie să facă ceva, nu să aştepte ajutor de la alţii (aici includ şi îngeri, şi spirite, şi chiar pe Dumnezeu). Pentru că aici pe pământ este treaba fiecăruia, de asta eşti aici şi nu în grădina paradisului etern, căci aici trebuie să dovedeşti dimensiunea în care eşti prins cu legile naturii, ca o bulă de aer pe fundul unui ocean, pentru a putea trece mai departe, pentru a ieşi la lumină, la suprafaţă!

Nu-i nici o problemă, totul e aşa cum trebuie să fie, şi chiar natura ne spune asta. An de an, natura face singură selecţia. Cum la cernut se alege făina de mizerie, aşa face natura cu noi oamenii. Mizeria, nu e cu tristeţe, ea se duce tot în locul de unde a venit, şi poate altă dată ea va deveni sămânţă bună, ori va hrăni seminţele bune!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Bogdan Cristescu

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *