Masti cosmetice naturale pentru tenul gras seboreic

masti cosmetice naturale pentru ten gras

Tenul gras este destul de des intalnit in randul domnisoarelor si a femeilor. De fapt tenul gras nu reprezinta o problema, ci are nevoie de o ingrijire speciala, asa cum de fapt o are orice tip de ten. Pentru tenul gras pot fi folosite doar anumite ingrediente naturale, iar altele sunt containdicate, in functie de gradul de grasime continut.

Mai jos am scris pentru tine cateva masti cosmetice naturale pentru tenul gras pe care este indicat sa le folosesti cel putin o data pe saptamana. Efectele acestor masti cosmetice naturale sunt vizibile chiar de la primele aplicari, un efect revigorant, de curatare a tenului, de vitaminizare. Atentie insa – nu este indicat sa exagerati cu folosirea acestor masti, pentru ca si ceea ce este prea mult poate dauna. Dupa ce va aplicati aceste masti cosmetice naturale pentru ten gras (de preferinta seara), este indicat sa va lasati pielea sa respire si sa aplicati o crema hidratanta naturala de-abia dimineata urmatoare. Daca pielea respira peste noapte, se regenereaza mult mai usor in timpul somnului. Crema hidratanta se aplica pe tenul umed, exact dupa ce v-ati spalat pe fata.

masti cosmetice naturale pentru ten gras

Masca cosmetica naturala pentru ten gras – Ingrediente : 1 albuş de ou bătut spumă, 4 linguri cu iaurt, 1 lingură cu miere, propolis si/sau polen, 2 linguri cu tărâţe de grâu fină.

Mod de preparare: se amestecă bine toate produsele, după care se aplica sub formă de mască. Pentru indepartarea ei, se foloseste o infuzie de galbenele sau de musetel.

Masti cosmetice naturale pentru acelaşi tip de ten

Se amestecă 2 linguri cu miere şi propolis, 50-75 g drojdie de bere proaspătă, 2-3 linguri cu infuzie de gălbenele, apoi se aplică sub formă de mască. Ca si in cazul de mai sus, se indeparteaza cu ajutorul infuziei de galbenele.

Se amestecă 10 linguri cu infuzie din frunze de nuc, 2 linguri cu miere, 3-4 linguri cu tărâţe de porumb fină, apoi se aplică sub formă de mască. Se lasa 10-20 de minute dupa care se indeparteaza cu putina apa calduta.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Un răspuns la „Masti cosmetice naturale pentru tenul gras seboreic”

  1. Avatar Mihaela Valentina
    Mihaela Valentina

    Sora mea a avut probleme cu tenul mult timp, cu excesul de sebum, dar si cu cosurile asa ca mama s-a hotarat sa mearga cu ea la un doctor bun, sa ii recomandate un tratament eficient.
    Medicul i-a dat un tratament natural pentru o curatare buna a tenului, pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
    Tratamentul este asa…prima data se spala cu spuma naturala de spalat pe fata pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai. Apoi dupa spuma, sa foloseasca lotiune tonica naturala cu arbore de ceai si hamamelis. Dupa ce a folosit cele 2 produse pentru excesul de sebum si pentru curatarea buna de impuritati, i-a zis sa foloseasca Crema hidratanta naturala pentru fata cu arbore de ceai, ulei de macese si vitamina E. Dupa un timp de folosire, diferentele se vad la sora mea. Tenul e mult mai curat, nu mai este uleios, si nici nu ii mai apar cosuri si puncte negre. La ea, produse acestea cu arbore de ceai de la firma asta, au functionat si inca functioneaza foarte eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *