Masti pentru ten gras numai bune de facut acasa

masti pentru ten gras

A venit momentul acela de relaxare in care ai nevoie sa fii doar tu cu tine, eventual cu o prietena buna? Vrei sa te distinzi si sa te simti in largul tau, sa te simti frumoasa si nestingherita? Ai nevoie de cateva masti pentru ten gras care sa te inspire? Iata in cele ce urmeaza cele mai cautate masti pentru ten gras care sa te faca sa te simti minunata, atragatoare, revigorata, tanara si luminoasa.

Masti pentru ten gras – cum sa faci acasa

  1. Se amestecă 1 linguriţă de miere de albine, 1 gălbenuş de ou de găină de curte sau 5 de ouă de prepeliţă, 10 picături suc proaspăt extras din portocală, apoi se aplică sub formă de mască.
  2. Se amestecă 1 albuş de ou bătut spumă, 1/2 linguriţă cu miere, 10 picături suc de cătină (r. 310) sau de lămâie, apoi se aplică sub formă de mască.
  3. Printre aceste masti pentru ten gras se numara si cea cu tarate – se inmoaie o lingura de tarate in o lingura de lapte si se amesteca cu o lingura de miere de abline, se lasa putin sa se inmoaie taratele si se aplica pe fata. Se indeparteaza cu apa calduta si apoi se aplica cateva comprese cu cei de musetel sau de galbenele – indicat este sa se faca infuzie cu plante culese de voi sau cuparate de la piata de la tarani.
  4. Un efect astringent asupra pielii o au capsunele, asa ca folositi aceste fructe si faceti-va masti pentru ten gras acasa. Simplu, luati cateva fructe bine coapte, dar proaspete, necongelate, le pasati cu o furculita sau le amestecati bine in blender, adaugati putina lamaie si o intindeti bine pe toata fata.
  5. masti pentru ten gras

    Masca de rosii pentru ten gras – daca doresti sa scapi de pielea grasa si sa tratezi aceasta problema, atunci aceasta masca este solutia corecta si benefica. Ia o rosie coapta bine se taie in bucati mari si se zdrobeste in blender. Se amesteca cu cateva picaturi de lamaie si se amesteca bine, apoi se aplica acest amestec pe fata. Se lasa timp de 20 de minute, cel putin dupa care se indeparteaza usor si fara probleme cu apa calduta. Aceasta masca elimina pielea moarta de pe fata, iti face pielea mai curata, o hraneste si o face mai sanatoasa. mai mult, controleaza excesul de ulei si confera stralucire pielii.

Foloseste cu incredere aceste masti pentru ten gras si vei vedea rezultatele in scurt timp. Trebuie doar sa nu uiti de existenta lor si sa-ti faca placere sa le poti aplica.


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *