Marirea sanilor în mod natural, prin exercitii si Dietă?

fructe si legume pentru cresterea sanilor

Multe femei vor sa aiba sani mai mari si nu le prea plac hainele care le scot in evidenta pieptul plat. Estrogenul este hormonul principal responsabil pentru dezvoltarea si cresterea sanilor. In adolescenta, tinerelor incepe sa le creasca tesutul mamar si in mod firesc necesita in fiecare an sutiene cu un numar mai mare. Unele fete insa se lovesc de o problema, si anume aceea a opririi bruste a dezvoltarii sanilor. Motivul exact al unui piept subdezvoltat este necunoscut, insa unii speculeaza ca acest lucru se datoreaza unei scaderi a estrogenului in corpul femeii si o crestere a testosteronului. Exista insa anumite exercitii si alimente care pot ajuta in acest caz, ducand astfel la cresterea sanilor in mod natural.

Exercitii pentru marirea sanilor

Îți sugerez să încerci aceste exerciții pentru că vor fi destul de eficiente pentru ceea ce îți dorești!

Exercitii pentru marirea sanilor – Exercitiul 1

Ia in fiecare mana o greutate de 2 kg, in timp ce stai asezata pe un scaun cu spatele drept. Lasa-ti bratele pe langa corp, cu spatele drept. Ridica greutatile in exterior pana cand bratele sunt aliniate cu linia umarului. Tine asa pana numeri la 5, dupa care poti sa revii la pozitia initiala. Fa cate 3 seturi a cate 5 repetari zilnic.

Exercitii pentru marirea sanilor – Exercitiul 2

Fa flotari in mod regulat pentru a ajuta la construirea musculara a pieptului. Intinsa pe burta, pune palmele pe podea cu coatele indoite la nivelul umerilor. Indreapta picioarele in spate sau tine genunchii pe podea si cu palmele ridica-te, apoi numara pana la 3. Coboara corpul înapoi la poziția de pornire, repeta procesul de doua-trei seturi a cate cinci repetari..

Exercitii pentru marirea sanilor – Exercitiul 3

Intinde-te pe spate pe o bancă sau o masă joasă. Tine o greutate de 2 kg (poti folosi sticle de 2 litri pline cu apa) in fiecare mana cu bratele întinse lângă tine, în paralel cu umerii. Ridica încet greutățile in sus pana ce bratele se intalnesc si menținele drept pana numeri la 5. Revino cu bratele la poziția inițială și fa trei seturi a cate 10 repetari fiecare.

Alimente pentru cresterea sanilor in mod natural

fructe si legume pentru marirea sanilor

Consuma cantitati mari de fructe si legume proaspete, cereale integrale, pentru a preveni supraproductia de testosteron, care inhiba cresterea sanilor in mod natural. La femeile la care corpul produce prea mult testosteron, se dezvolta anumite atribute masculine, cum ar fi un tesut mamar minim.

  1. Consuma estrogeni din plante, cum ar fi soia, fasole si mazare. Aceste alimente sunt bogate in estrogeni, care ajuta la cresterea productiei naturale de estrogen. Estrogenul este responsabil pentru cresterea tesutului mamar. Estrogenii din plante nu sunt aceeasi cu estrogenii sintetici utilizati in terapiile de substitutie hormonala si nu au nici o legatura cu aparitia cancerului la san sau alte probleme de sanatate atribuite acestor estrogeni.
  2. Adauga ierburi proaspete la dieta ta de zi cu zi. Schinduful si semintele de marar ajuta foarte mult la cresterea sanilor prin stimularea cresterii tesutului. Feniculul ajuta si el in cresterea productiei de lapte la mamele tinere, facand astfel sanii sa para mai mari.

Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *