Jucării româneşti sau tot chinezeşti?

De curând am remarcat o firmă din România care cică produce, comercializează şi chiar exportă jucării. Firma Noriel, a fost înfiinţată acum 18 ani, de către George şi Mirela Constantinescu. De la o prezentare video am înţeles că ei sunt sursa de fun a copiilor, dar îmi vine greu să cred că aceste jucarii noriel sunt 100% marcă românească.

De exemplu am văzut că au jucarii lego, astea sigur nu sunt din românia, dar totuşi pe cutie scrie „marca Noriel”. Apoi am mai văzut că au un fel de jucarii de exterior, gen role, maşini mari, puşti cu apă, coşuri de basket … Nu pot să cred că astea sunt făcute în România.

Îmi amintesc de jucăriile româneşti de pe timpul lui Ceauşescu. Alea da, erau româneşti şi ştiu că erau fabrici unde se confecţionau.jucarii-noriel

Cred că firma Noriel, are contracte cu diferiţi distribuitori, fie de jucării gata făcute fie de componente. Ei doar le asamblează sau le ambalează, practic le pune eticheta, şi bagă produsul în magazin. Jucăriile Noriel nu cred că sunt 100% româneşti dar sigur sunt pentru români!

 

Articol etichetat cu:

Ganduri si impresii pentru "Jucării româneşti sau tot chinezeşti?":

  1. GREG GREG

Care este gandul tau?