Iubeşte, iartă, mulţumeşte dincolo de cuvinte

Deseori spunem cuvinte frumoase celor dragi doar atunci când ei sunt pe moarte sau sunt bolnavi ( te iubesc , iarta-mă , mulţumesc , te iert ). Mulţi fug după avere, neştiind că bunurile materiale nu îşi prea au rostul. Mulţi oameni aşteaptă marea fericire, de fapt poate nici nu va veni niciodată , nu aşa cum ne-am aştepta .

” Să ne bucurăm de clipele frumoase din viata noastra , sa multumim! ”

Fiecare moment contează, pune preţ pe el. Facem greşeli, eşti condamnat, judecat, de cei din jurul tău, nefiind înţeles .   Mai bine ignorăm, mai bine devenim obraznici, asta nu ne va ridica mai sus, din contră, am fi ca şi în locul celui care greşeşte. Interpretăm greşit diverse situaţii, rănim  la rândul nostru. Privind cu adevărat în jur, privind în Sufletul celui vinovat ( am vedea acolo o adevarată luptă, un razboi rece ). Deseori facem lucruri ce le regretăm, ” se zice că niciodată nu este prea tarziu ”, dar mai bine am rezolva totul atunci când trebuie, atunci când o persoană este în viaţă.iarta-iubeste-multumeste

DOAR DUPĂ CE PIERZI , ÎŢI DAI SEAMA CE COMOARĂ AI AVUT LÂNGĂ TINE PE CARE NU AI PREŢUIT-O, NU TE-AI BUCURAT…

Ce a fost a trecut, eşti in picioare, respiri, ai în faţă un nou drum. Nu-ţi fie teamă să păşeşti spre el , îţi va schimba viaţa. Ţi-e teamă? Ia-mă de mână (sau ia un Înger de mână ), haide odată, nu privi în urma ta. Uită tot ce ţi s-a intamplat, pur şi simplu acceptă, eliberează, mergi mai departe. Ceața parcă nu mai este aşa de deasă, o rază de Soare pătrunde prin ea, parcă o îndepartează, încet…Tu te simţi mai uşor/ă, simţi mirosul florilor, mirosul libertăţii, ai scăpat din labirintul întunecos şi rece. Felicitări. Haide zîmbeste , priveste-mă  si spune-mi ca îti este bine ( sau simte Îngerul pe care l-ai luat de mîna , el este cu tine ). Dar ai grijă, poţi să cazi din nou, în orice moment.  Asta depinde doar de tine .

Ce ai invăţat pînă acum ?

Ai învăţat să pui preţ pe momentele frumoase

Ai învăţat să apreciezi oamenii din viaţa ta ( cum sunt ei )

Ai învăţat să te bucuri de orice moment

Ai învăţat să iubeşti şi să dăruieşti

Ai învăţat să fi tu ,

O Fiinţă bună ,

O Fiinţă ce nu judecă ,

O Fiinţă ce pătrunde în Sufletul unui om.

O Fiinţă ce mîngîie şi alină .

Asta eşti tu ,

Asta vrei să fii .

Pune mîna dreapta  pe Inima ta şi simte, simte cu adevărat ceea ce trebuie, ceea ce eşti. Mergi mai departe dar nu uita cine esti, o Fiinţă de Iubire şi Lumină. Bucură-te de ceea ce primeşti zi de zi, oră de oră, secundă de secundă, clipă de clipă. Apreciază!

Numai bine …

Articol etichetat cu:, , ,

Care este gandul tau?