Simte, iubeste si iarta! Lasa natura sa se manifeste prin tine!

Simte iubeste iarta

Femeie draga, tu esti o fiinta speciala! Ai fost inzestrata cu foarte multe calitati! Traind in aceasta societate este posibil ca pe multe dintre ele sa le fi uitat, insa nu e deloc tarziu sa ti le amintesti si sa le aduci la suprafata.

Deschide-ti simturile si incepe sa te simti pe tine, sa simti natura. Lasa viata si Universul sa se manifeste prin tine, fara sa te izbesti mereu de preconceptii, de limitari si de ceea ce vor ceilalti de la tine.  Aminteste-ti ca esti o fiinta creatoare. Simte toate calitatile pe care le-ai primit inca din momentul nasterii, descopera-le si ofera-le! Nu le tine doar pentru tine pentru ca aceasta este manifestarea egoului. Manifestarea naturala a Universului este aceea de a pune totul la comun, de a se darui intru totul.

Deschide-te in fata Universului! Simte, iubeste si iarta!

Femeie draga, tu esti un Univers intreg! Un Univers inzetrat cu dragoste, bunatate, rabdare, intelepciune, intelegere. In orice clipa poti manifesta aceste calitati, atata timp cat fiecare pas pe care il faci in aceasta viata este unul constient.

Daca viata pe care ai dus-o pana in acest moment te-a facut sa construiesti ziduri in jurul tau pentru a te proteja de ceilalti si chiar de tine insati, afla ca acum e momentul sa darami aceste ziduri care te opresc din evolutia ta ca fiinta. Aceste ziduri nu fac decat sa te tina intr-un spatiu de confort, insa iti aduc suferinta! Nu te elibereaza!

Iartă, accepta trecutul pentru a putea simti prezentul si construi viitorul. Deschide toate usile mintii si lasa energiile Universului sa curga prin tine, să curate ceea ce e invechit si stricat, sa aduca lumina, dragoste, armonie si nou. Totul este schimbator si trecator de la un moment la altul, asa ca bucura-te de fiecare clipa in parte. Tot ceea ce vine trece, dar iti aduce ceva pe care doar tu alegi cum sa folosesti!

Simte!! Simte totul si nu mai lasa pe altii sa ia decizii pentru tine, pentru viata ta! Cu cat te simti mai mult, cu atat stii mai multe! Adevarul curge in fiecare clipa prin tine!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *