Intoarce-te in natura pentru a redescoperi esenta vietii!

intoarce-te in natura - Descopera natura

Societatea te-a sculptat de-a lungul timpului in asa fel incat nu mai stii cine esti cu adevarat. Masca peste masca, s-au lipit intre ele incat cu greu mai pot fi date jos. Dar ce mai conteaza, cand crezi ca celor din jur chiar le pasa? Solutia este simpla: Intoarce-te in natura!

Ei bine, celor din jur nu le pasa pentru ca fiecare are asa zisa lui misiune. Aceasta “păsare” in care te impotmolesti nu este decat un fals, o barfa, o judecata de valoare. Păsarea care cu adevarat conteaza este la nivel de simtire si se manifesta prin iubirea fata de tot si toate. Cum totul este o experienta a vietii, cum fiecare moment este o lectie, tot asa ajungem si in momentul in care incet, incet, ne apropiem din nou de puritatea fiintei noastre, a fiecaruia dintre noi, cu speranta de a regasi drumul spre “casa”, calea spre paradis (cand spun paradis, ma refer la viata noastra pe acest pamant), spre cine esti cu adevarat.

Cea mai simpla cale spre fiinta ta ti-o poate oferi natura!

Intoarce-te in natura pentru a-ti reaminti cine esti!

In mijlocul naturii daca stai, ajungi sa-i observi manifestarea. In aceasta observare, ajungi si tu sa te manifesti natural, liber. Incepi treptat sa-ti descatusezi fricile, obiceiurile, limitarile si te trezesti usor la o cu totul alta manifestare, care simti ca face parte din tine. Natura te ajuta sa vezi exact ce ai nevoie, sa auzi chiar mai mult decat credeai ca poti, sa simti dincolo de simturi si sa te contopesti cu fiecare element al ei, al tau. Tu nu esti altceva decat natura si natura se manifesta in permanenta prin toate fiintele vii.

Intoarce te in natura

In natura iti dai seama ca lucrurile de care ai nevoie cu adevarat sunt putine! Gandurile si ele se imputineaza si asa poti sa stabilesti o legatura puternica cu sufletul, cu intreaga ta fiinta, care devine receptiva, deschisa si nu mai are nevoie de cuvinte. Cuvintele sunt pentru minte, iar natura ne vorbeste prin simturi.

Esenta fiintei se afla in fiecare dintre noi, de aceea poate este timpul sa o redescoperi! De asta te indemn cu drag sa revii in mijlocul naturii pentru a te regasi si pentru a lasa fericirea sa te cuprinda! Descopera natura in adevarata ei splendoare, regaseste-te pe tine, suflet drag!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *