Inelul Luxor – Atlantis Ring – inelul magic al faraonilor

inelul luxor Inelul Atlantida

Noroc cu formularul de sugestii. Am primit chiar azi un email de la un vizitator în care ne spune despre Inelul Luxor, citez:

Inelul Luxor al Catalinei Mustata – un alt truc cu vedeta inclusă pentru a nauci mintile oamenilor. Trist!

Pentru că nu rezist în faţa unei asemenea poveşti, un posibil artefact mistic, un inel sacru cu puteri, după câteva cercetări, iată şi concluziile.

Reclama are darul de a ne provoca oarecum să achiziţionam acest inel. Ea este mai mult o strictă orientare către profit şi mai puţin către a împărtăşi un adevăr extraordinar. Deşi pare adevarat, ceea ce face Cătălina Mustaţă este doar un truc de marketing. Informaţiile ei nu vindeca ci mai degrabă te fac să cumperi. Ea, vorbind de puterile acestui inel, pune accent strict pe capacitatea lui de a furniza bani. Dacă ai citit articolul în care vorbeam despre diferenţa dintre a face bani şi a câştiga bani, înţelegi că la mijloc nu stă nici un destin pe care tu poţi să îl controlezi.

Ceea ce m-a “frapat”, ca şi pe ea de altfel când a auzit de acest inel, este faptul că inelul poartă ceva vechi, ceva de la egipteni. Scuză-mi impertinenţa dar capitalismul nu era pe vremea aceea. Succesul în afaceri, succesul la servici, succesul la bani, pe atunci nu era o chestie la care adera oricine. Să afirmi că acest inel te ajută să fii prosper în viaţa ta este ca şi cum ai lansa o confirmare în oameni cum că există într-adevăr o minune prin care ei pot atinge uşor idealurile. Ceea ce chiar dacă ar exista, nu poate fi cumpărat cu 80 de RON, cum am găsit la dânsa pe site (care acum este inchis definitiv).

Un alt moment straniu a fost acela când am cercetat “puterea inelului”. Se pare că magnifica putere protectoare stă în misticul desen de pe inelul Luxor, un patern fără origini cunoscute, dar suficient de vechi, cam de pe vremea faraonilor egipteni.

Inelul Luxor original era făcut din gresie neagră, si căutând pe net, am dat de multe site-uri care vând replici ale acestui inel dar niciunul nu este confecţionat din gresie neagră sau măcar din alt material în afară de metale preţioase sau semipreţioase (aur, argint sau alte aliaje).

Dacă ar fi să bag de seamă bine, cred că totul este o afacere, o nouă oportunitate de a avea câştig mare pe termen scurt fără o investiţie prea mare (achiziţionarea câtorva inele, un site unde să le promovezi şi puţină reclamă).

Faraonii ce purtau inelul Luxor, de aveau protecţie şi noroc, nu se datora acest fapt materialul inelului, dar, acum, cei care comercializează aceste replici, pun accent pe materialul inelului, şi dacă nu o fac direct, o fac indirect prin preţul ridicat.

Cred că există o putere legată de acest inel! De fapt nu de inel, ci de paternul desenului de pe inelul Luxor. Cred că la fel de bine acest patern poate fi aplicat pe un inel din lemn, din piatra preţioasă sau semipreţioasă sau chiar cristal. Puterea se amplifică prin noi, deci metalul aici pierde teren pentru că nu este un bun înmagazinator de energie, pozitivă sau negativă, precum este de exemplu cristalul.

Rămâne un mister acest inel până când îţi confecţionezi tu unul, gravezi paternul pe el şi îl porţi. Poţi să uiţi de ideea de a-l cumpăra. Orice este nou în ochii tăi, priveşte-l, observă, simte, iar dacă nu îţi faci tu unul cu mâna ta vei fi un cumpărător şi vei satisface dorinţa altuia, sau măcar vei contribui cu ceva cash la împlinirea ei!

Iată o poză cu inelul Luxor original

inelul luxor sau Inelul Atlantida modelul original din ceramica
Inelul Luxor sau Inelul Atlantida – Modelul original din ceramica

În imaginea de mai jos am reprodus “perfect” paternul inelului atlantis (Luxor). Începe cu un triunghi, urmat de 3 pătrate, apoi 3 dreptunghiuri, apoi iar 3 pătrate, în final un alt triunghi. Din câte observ în imaginea originală, pătratele sunt fixate la jumătatea diamedrului cercului, ceea ce presupune ca dreptunghiurile să aibe o dimensiune mai mare (mai lungi).

Dacă profeţia acestor inele este adevărată, o bună parte stă în matricea paternului, iar desenul nu este o întâmplare cum nimic în jurul nostru nu este o întâmplare.

desen simbolul patern inelul atlantida luxor ra

Pentru a avea experienta proprie, am confectionat inelul Luxor din lemn de alun. L-am purtat o buna perioada, si schimbarile nu au incetat sa apara in viata noastra!

Experienta lui Jorjette cu Inelul Luxor


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

15 răspunsuri la „Inelul Luxor – Atlantis Ring – inelul magic al faraonilor”

  1. am avut un inel luxor si mi s-a rupt acum 3 ani si de at imi merge cumplit de rau. as dori sa cumpar dinou unul. te rog,ajuta-ma de unde as putea sa cumpar. multumesc,anticipat!

    1. Eu stiu de Inelul Atlant(nu stiu daca este acelasi lucru cu ‘inel luxor’)
      Inel Atlant gasesti aici:

      1. Inelul Luxor sau inelul Atlant sau Atlantis e acelaşi model de inel…

  2. nu pot sa-l citesc din cauza bulinei cu intrebarea de mai sus.

  3. Avatar ana-maria
    ana-maria

    buna jorjette! daca reusesti sa faci un inel asemanator te rog da-mi de stire, intrucat imi doresc si eu unul din lemn mult mult mult! o seara faina si sarbatori cu liniste!

  4. Avatar Eu_pseudonim
    Eu_pseudonim

    O alta posibilia explicatie.

    Daca luam si unim cele 3 patrate de laturile unui triunghi iese o prisma piramidala (o piramida fara varf). Piramida reprezeninta, dupa parerea unor cercetatori o forma geometrica detinatoare de energie PURA.
    Dr. Marioara Godeanu, Pasionata din adolescenta de tainele piramidelor, ea a ajuns la concluzia ca forma piramidala trebuia sa cuprinda in ea asa-numitul numar de aur, cunoscut din antichitate, iar intreaga constructie sa aiba orientata o latura pe directia polilor magnetici planetari. Realizand aceste caracteristici prin observatia personala, inca din tinerete, Marioara Godeanu a construit o piramida miniaturala, gasind ca in interiorul ei se petreceau o serie de fenomene care pot fi explicate si fundamentate stiintific. Consacrandu-se cu un entuziasm extraordinar elucidarii ciudateniilor respective, doamna Godeanu a demonstrat, in cele din urma ca forma piramidei concentreaza o energie necunoscuta. Totul a pornit de la observarea personala si intamplatoare a faptului ca, depozitand sub patul sau cateva machete de piramide liliputane, somnul sau i-a devenit deodata puternic si odihnitor. Experimentat pe alte persoane, efectul s-a dovedit similar. Mai tarziu, asezand asemenea piramide pe stupii unui apicultor, a constatat ca productia de miere a crescut enorm, albinele au devenit mai robuste si s-au inmultit mai rapid. La un moment dat, plasarea de piramide facute din carton, in diferite locuri, a capatat o maniera de incercare a fortei piramidale pentru cercetatoarea Marioara Godeanu. Ea a observat cu surprindere ca alimente alterabile erau pastrate in stare perfecta, mai bine decat intr-un frigider, sub o piramida de sticla, iar ca o planta bolnava, pe cale de a se usca, a devenit viguroasa. Apoi i-a venit ideea de a pune o piramida deasupra rezervorului de benzina a automobilului personal si, surpriza. Carburantul a devenit brusc mai activ, motorul mai puternic si consumul a scazut.
    De aici a tras concluzia ca exista un efect pe care l-a numit “de piramida”, iar de maxima intensitate a acestuia, intr-un mod cu totul paradoxal, se intampla ceva cu “timpul” sau altfel spus, forma piramidala modifica proprietatile fizice ale obiectelor, actionand asupra continuumului spatio-temporal. Marioara Godeanu a intuit ca tocmai formele obiectelor induc proprietati diverse. Astfel a tras inca o concluzie, cea a existentei unui camp pe care l-a apreciat ca fiind cel cosmic, aceasta datorandu-se unui raport determinat care caracterizeaza piramida si anume cel al LATURII PATRATULUI DE BAZA cu inaltimea constructiei. Acest raport este, de altfel, celebru, avand o constanta universala, anume 1,618, fiind considerata de exegetii actuali ca o expresie estetica. Anticii stiau insa mai multe despre raportul respectiv, al proportiilor armonice, pe care il considerau de esenta divina si stiau ca trupul omului este proportionat dupa el. Iar pentru a pune omul in relatie cu campul fundamental cosmic, caracterizat de acest raport de origine divina, isi proiectau constructiile indiferent daca erau locuinte, temple sau agore, folosindu-se de el in mod curent.

    O prisma piramidala este infinita in lungime, ceea ce ar putea indica energia nesfarsita. Daca unim cele doua prisme triunghiulare ar iesi STEAUA LUI DAVID, definita in Biblie ca Dumnezeu Armura (v.31, v.36). Ar mai ramane cele 3 dreptunghiuri, care in imagine arata ca si 4 patrate lipite.
    In mijlocul Armurii lui David se creeaza un hexagon regulat. Daca am lua 3 patrate din primele 2 dreptunghiuri si ne-am imagina ca in mijlocul hexagonului se afla un punct, le-am sprijini de acel punct si ar iesi un alt hexagon mai mic (in cazul inelului Luxor egiptenii au vrut sa creeze, probabil, o piramida astfel incat dupa marimile corecte si anume 1,618 ar fi iesit un cerc minuscul dupa ce am fi unit cele 6 patrate, adica varful piramidei.

    A mai ramas un dreptunghi (4 patrate) si inca 2 patrate de la celelalte 2 dreptunghiuri. Nu stiu ce sa zic, dar probabil sunt folosite la “consolidarea” hexagonului regulat din mijlocul “armurii”. Adica sunt puse in “golurile” dintre colturile stelei, astfel creeandu-se o piramida hexagonala.
    Piramida hexagonala este o piramida mult mai superioara celei triunghiulare, putand, dupa spusele cercetatorilor, sa inmagazineze mai multa energie.

    Nu stiu daca ati inteles ceva, dar ma refer la aceasta forma:

    https://learningzone.oumnh.ox.ac.uk/crystal-shape
    Imaginea a 2-a (puteti citi si ce scrie acolo pentru a intelege mai bine).
    Nimic nu e dovedit, este doar o explicatie proprie.

    1. Pentru cei care vor să vadă cum au ieşit inelele noastre din lemn de alun intraţi în articolul: Inelul magic Luxor, marca Jorjette.

  5. Ai lansat o idee interesantă, defapt două. Sunt perfect deacord cu ambele, prima cu guvernul, completând că mai degrabă organizaţiile secrete sau cele care se ocupă cu programe secrete ar interveni, guvernul nu are nici o treabă cu chestiile astea, a doua, varianta cu modificarea formelor. Steaua este un element pe care îl poţi obţine, dar totuşi de ce să modifici ceva ce cineva (un faraon de exemplu) purta exact aşa. Cred că mai degrabă asta este în regulă, desenul este ok aşa cum este el, poate doar interpretând să găsim un patern mai complex dar care să includă şi acest patern. Ceva de genu, cred eu, că am găsit un ou şi încercăm să ne dăm seama care e faza, ideea fiind să ne uităm după găină căci ea conţine ce conţine şi un ou. Am dat oare un exemplu bun? 🙂

  6. Avatar Eu_pseudonim
    Eu_pseudonim

    Nu stiu ce sa zic, se poate sa fie o minciuna si se poate sa fie un adevar.
    Daca ar fi adevar, de ce Nasa sau Guvernul nu le-ar fi ascuns? Totusi sa ai noroc cu un inel, chiar si sa poti reproduce tiparul pe un alt inel e un risc pentru ei.

    Cu ce te-ar putea ajuta niste material minus de pe inel? Eu zic ca e teapa, parerea mea sa nu va suparati.

    Ar exista si un strop de adevar, daca apropii cele doua triunghiuri iese steaua lui David din Biblie despre care se zice ca era sfanta si aducea puteri magice. Nu stiu ce sa zic.
    N-am auzit in viata mea de un asa inel, si daca ar fi adevarat de ce tanti l-ar vinde? Pentru doar 80 lei (vorba ta)?

  7. misto inel, vreau si eu unu, chiar si de lemn, nu conteaza important e sa fie si nu ca sa fac bani, ci mai de graba sa vad cum imi sta :)))), ca de bani nu poate fi vorba sa castig cu un inel 😉

    1. Când termin inelele din lemn te anunţ. Dacă te interesează ai să-ţi iei şi tu unul.

  8. =)))) Ma eu zic ca e bine sa fie unii care mai si castiga. De exemplu nu ti-ai dori sa te pomenesti cu o mostenire surpriza. Poate mor amandoi parintii si devi brusc mai fericit.
    Formele actioneaza fara sa existe explicatii logice =)). Adica daca aia sunt peste frontiere deja sunt somitati, peste frontiere nu exista escrocherie.
    Cum spuneam, e bine sa fie unii care castiga. Asa ca sa privim cu compasiune catre cei care pierd, prin decizii cum ar fi sa cumpere inelul care functioneaza de o maniera inexplicabila.

    1. Vreauultimulloc – Oarecum lumea ar trebui să înţeleagă că, în legătură cu acest inel, cel care îl vinde câştigă, iar cel care îl cumpără are parte de “ceva” ce nu ţine de inelul achiziţionat. Sunt perfect de acord cu această idee. Nimic nu se întâmplă fără ca tu să participi la propria ta poveste. Rolurile sunt jucate chiar şi peste frontiere, ca oameni asta ştim să facem, dacă nu ne jucăm rolul, dispare şi logica, sau motivul de a trăi.

  9. Avatar Joculete Barbie
    Joculete Barbie

    hm… interesant, pana acum chiar nu auzisem despre acest inel 😕

    1. Nici noi nu am auzit, până aseară când am primit prin intermediul sugestiilor să scriem despre el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *