Încetinirea timpului – fenomen explicat ştiinţific

Richards a scăpat vătămări grave, dar Pallenburg a fost dus la spital cu o fractura de clavicula. Potrivit biografiei sale „Life” Richards accidentul cu Mercedesul său a fost din cauza unui defect hidraulic. Poliţia a suspectat însă, implicarea drogurilor. Oricum ar fi fost, există un aspect neurologic interesant la accidentul lui Richards. La pagina 269 din biografia sa, el scrie:

Încetinirea timpului - fenomen explicat ştiinţific 1

În 1969 chitaristul Rolling Stones, Keith Richards şi partenera sa Anita Pallenburg a avut un accident de masina aproape de casa lor în Sussec.

„Am văzut chestia aia (maşina) rostogolindu-se în mişcare lentă de trei ori …”

Oare ce fel de substanţe o fi avut Richards în sânge, de masina sa derapează pe un petic alunecos de iarbă, timp în care percepţia lui a rămas complet normală: şi-a adus aminte mai târziu de situaţie, aspectul cu mişcarea lentă.

Încetinirea timpului în momente înfricoşătoare este raportată foarte des. Acest lucru este de fapt destul de surprinzător căci a durat până în 2006 ca ştiinţa să fie interesată de acest fenomen. Uită-te cum neurologul David Eagleman a incercat sa rezolve misterul:

Ganduri si impresii pentru "Încetinirea timpului – fenomen explicat ştiinţific":

  1. Michael Dorween Michael Dorween
  2. Michael Dorween Michael Dorween
  3. Michael Dorween Michael Dorween

Care este gandul tau?