Idei creative de mancare pentru petreceri Halloween

pizza petreceri halloween

Desi Halloween-ul nu este o sarbatoare traditionala pentru noi, se pare ca foarte multi o tin si se pregatesc cu atentie pentru aceasta zi. Am observat cum oamenii pregatesc bostani pentru Halloween, isi cumpara costume pentru Halloween si diverse obiecte de design interior, decoratii speciale, dar si gatesc anumite feluri de mancare pentru petreceri Halloween.

oase din sticksuri cu bezea si ciocolata petreceri halloween

De exemplu, la noi se gateste foarte mult dovleacul. Cu toate acestea, avem foarte multe variante disponibile pentru petreceri de Halloween.

Ce sa gatiti special pentru Halloween?

Ce ziceti de niste covri-dogi in forma de mumii pentru petreceri Halloween? Dar de niste oua umplute pe care sa le decorezi ca niste ochi, sau de ce nu ca niste fantome? Jeleurile sunt iarasi modalitati de a atrage atentia la petreceri Halloween sau oasele facute din sticksuri, bezea si ciocolata alba.

Pizza este un fel de mancare foarte usor de decorat special pentru petreceri Halloween. Utilizeaza branza, rosii, carnati si masline, poti folosi orice vrei pentru a decora, chiar si morcov sau frunze de patrunjel. Cu multa branza poti sa faci o panza de paianjen sau o mumie. Foloseste carnati pentru fețe si branza topita pentru fantome. Fii creativ si distreaza-te.

O alta idee geniala pentru Halloween – mături facute din branza cu coada din sticksuri. Taiati o felie de branza in franjuri si prindeti-le de bat cu un fir de arpagic. Sunt gustoase si usor de facut.

O alta idee simpla este turta dulce pe care o puteti face sub diferite forme, cu diverse ornamente.

Un desert extraordinar ar fi capsunii inmuiati in ciocolata topita si transformati in personaje de Halloween. Foloseste ciocolata alba pentru a face fantome si mumii, ciocolata neagra pentru lilieci, paianjeni si vulturi si foloseste coloranti alimentari pentru alte diverse ornamente. Vor fi cei mai gustosi monstrii. Si degetele de vrajitoare o sa aiba mare succes la petrecerea de Halloween. Ia niste sticksuri mai groase, inmoaie-le in ciocolata colorata cu unghii din feliute de alune, pune-le putin la frigider sa se intareasca ciocolata si gata.

Dar de cojile de portocale sculptate si umplute cu salata, cu bombonele, cu jeleuri, ce spuneti? Nu-i asa ca sunt ingenioase?

Distractie placuta. Inainte de asta, va fac pofta cu ideile de mai jos. Chiar daca ar trebui sa fie o seara infricosatoare, cu siguranta decorurile nu va vor impiedica sa mancati aceste bunatati. Poate chiar veti saliva gandindu-va la aceste mancaruri speciale dedicate noptii de Halloween.

Idei creative de mancare pentru petreceri Halloween


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *