Iahnie de fasole

Ingrediente:
500g fasole alba boabe
2 cepe mici
4 morcovi
3 rosii
usturoi
4 foi de dafin
marar tocat
sare, piper
ulei

Preparare:                                                                                                                                      Fasolea se spala si se da in clocot prin trei ape.  Se schimba apa (atit cit sa acopere boabele) si se adauga legumele tocate dupa cum doriti (ceapa, morcovii).
Se lasa la fiert amestecindu-se din cind in cind pentru ca aromele sa se intrepatrunda, apoi se adauga foile de dafin si rosiile(decojite)taiate.
Se condimenteaza dupa gust, iar la gata se adauga mararul.
Se serveste cald cu castraveti acri (sau alte muraturi).

Articol etichetat cu:,

Sunt 46 de ganduri pentru "Iahnie de fasole"

  1. matei Andrei
    1. matei dominic
    2. matei Strategic
  2. matei matei
  3. matei matei
    1. matei dominic
  4. matei Andrei
  5. matei matei
  6. matei matei

Care este gandul tau?