Iahnie de fasole

Ingrediente:
500g fasole alba boabe
2 cepe mici
4 morcovi
3 rosii
usturoi
4 foi de dafin
marar tocat
sare, piper
ulei

Preparare:                                                                                                                                      Fasolea se spala si se da in clocot prin trei ape.  Se schimba apa (atit cit sa acopere boabele) si se adauga legumele tocate dupa cum doriti (ceapa, morcovii).
Se lasa la fiert amestecindu-se din cind in cind pentru ca aromele sa se intrepatrunda, apoi se adauga foile de dafin si rosiile(decojite)taiate.
Se condimenteaza dupa gust, iar la gata se adauga mararul.
Se serveste cald cu castraveti acri (sau alte muraturi).

Articol etichetat cu:,

Ganduri si impresii pentru "Iahnie de fasole":

  1. matei matei
  2. matei matei
  3. matei dominic
    1. matei dominic
  4. matei dominic
  5. matei matei
    1. matei dominic
  6. matei matei
  7. matei ioana
  8. matei andreea
  9. matei andreea
  10. matei andreea
  11. matei matei
  12. matei matei
  13. matei matei

Care este gandul tau?