Idei creative de ghivece de flori si jardiniere ieftine de facut acasa

DIY ghivece de flori si jardiniere

In acest articol urmeaza sa ma raportez la binecunoscutele ghivece de flori si jardiniere simple de facut acasa, pe care cu totii suntem capabili sa le avem in gradina proprie cu un efort minim. Visul oricarui mic gradinar este acela de a avea cea mai frumoasa si atractiva gradina. Fiecare se gandeste cum sa-si transforme gradina intr-un spatiu relaxant si placut. Cum sa foloseasca materialele disponibile pentru a-si amenaja spatiul cat mai util si mai de efect. O gradina poate include exemplare rare de plante, dar de cele mai multe ori conteaza piesele de decor.

In acest caz, obiectele casnice obisnuite se pot transforma oricand in ghivece de flori si jardiniere interesante care vor fascina pe oricine. Gandeste-te numai ca aproape orice obiect de pe langa tine poate fi transformat intr-un ghiveci de flori. O ceasca, o palnie, o farfurie, o carte, un scaun, o haina sau un papuc, o cutie, o sticla, un dulap sau un pat, un cauciuc sau o janta, o geanta pe care ai aruncat-o pe undeva prin pod. Si lista ramane deschisa. Lucrurile vechi in acest caz au o valoare mult mai mare. In loc sa le depozitezi sau sa le arunci, mai bine le transformi in ceva util, decorativ si care iti aduce satisfactie.

Idei creative pentru gradina ta!

Unele idei de ghivece si jardiniere iti sunt destul de familiare. Vorbesc aici de buturugile din lemn sau rotile de la masina sau tractor. De asemenea, folosirea biciletelor pe post de obiecte decorative iti este probabil cunoscuta. Trebuie sa nu-ti fie frica sa incerci sa fii creativ in orice mod cu putinta. Ia o pereche de pantofi pe care nu-i mai folosesti sau palariile care au inceput sa se destrame si fa din ele mini cuiburi pentru flori.

Cestile de ceai sau chiar chiuvetele de baie, daca nu le mai folosesti in scopul initial creat, pot fi un mediu perfect pentru plante si flori. Unele dintre obiectele alese de tine merita pictate, altele sunt deja intens colorate. Tot ce trebuie sa faci este sa le gasesti locul potrivit. Un pat stricat, o rama de tablou, o jucarie, orice obiect poate primi un job important in gradina ta. Orice obiect poate fi suport pentru plantutele tale dragi!

Colectie de idei de ghivece de flori si jardiniere, cu buget redus!

Pentru cei interesati, urmeaza o galerie de poze care vor crea in mintea voastra posibilitati, si in gradina voastra opere de arta! Sticle din plastic, ghivece din prosoape imbibate in ciment, uscate pe galeti si apoi pictate. Blugi rupti reciclati, papuci vechi si biciclete stricate, toate pot deveni decoratiuni!

Iti doresc sa ai o gradina superba, plina de viata si culori. O gradina care sa te inspire si sa aduca fericire tuturor celor ce o admira! Sper sa iti placa aceste idei de ghivece de flori si jardiniere! Sunt idei pe care imi doresc sa le iei in considerare!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *