Cresterea genelor – regenerarea genelor dupa gene false!

Genele pot foarte ușor să cadă atunci când folosiți mascara, sau când folosiți un clește de întors genele, sau chiar pur și simplu. Ca orice fir de păr, este normal pentru gene să cadă și să fie înlocuite de alte fire noi. Cu toate acestea, genele au un ciclu diferit de creștere față de ale scalpului.

Genele sunt un sistem de siguranță important pentru ochi, ele păstrând la distanță praful. Deasemenea, ele alertează ochiul că ceva se apropie de el, așa încât acesta are timp să se închidă. Acesta este un lucru foarte important, conferind ochiului protecție – motiv pentru care este indicat să avem grijă de gene să nu le pierdem. În afara utilizării practice, genele sunt considerate de asemenea ca fiind o parte atractivă a feței, un simbol al frumuseții.

Etapele creșterii genelor – Regenerarea genelor

cresterea genelor - gene lungi in mod naturalToate firele de păr uman trec prin trei etape în timpul creșterii și dezvoltării lor. Unul dintre acestea este stadiul anagen. Aceasta este faza activă, de creștere. Pentru gene, această fază durează 30-45 de zile. Genele sunt scurte, deoarece această fază este mult mai scurtă decât cea a creșterii părului scalpului, între 2 și 6 ani. În timpul acestei faze de creștere, părul va continua să crească și nu va cădea decât în momentul în care este tras, forțat, smuls.

O alta este faza catagen, aceasta fiind o etapă de tranziție. În această etapă, genele nu mai cresc. Teaca rădăcinii se micșorează în timpul acestei faze și se atașează la rădăcina părului. Folicula nu mai face păr în această perioadă. Dacă o geană cade pe parcursul a celor 2-3 săptămâni ale acestei faza, nu va crește înapoi decât după ce faza catagen se încheie.

Faza în care cele mai multe gene cad, este faza telogen, faza de odihnă. În această etapă, firul de păr se odihnește aproximativ 100 de zile înainte de eventuala lui cădere. Dacă în această etapă tragem ușor de o geană, este posibil să cadă mai ușor decât dacă ar fi lăsată la voia ei. Pierderea unei gene în această etapă înseamnă că genele noi vor crește mai repede deoarece ciclul de creștere a părului nu a fost întrerupt.

Dacă tragem de gene și acestea cad în perioada de creștere sau în etapa de tranziție, , acestea nu vor fi pregătite să crească la fel de repede precum cele care cad în mod normal. Dar, indiferent care este faza în care genele au cazut, acestea vor crește înapoi. Pot trece săptămâni sau luni înainte de a avea o geană nouă, în funcție de când aceasta a fost pierdută.

Cum să facem genele să crească mai repede în mod natural?

Există multe produse precum genele false sau rimelul care fac genele să pară mai lungi. Deasemenea există cosmetice care „promit” stimularea genelor, insa acestea nu sunt o solutie naturala. Dar, dacă doriți ca genele dumneavoastră să crească natural, puteți încerca câteva trucuri mai vechi:

Îmbunătățiți-vă dieta dacă doriți să aveți niște gene mai lungi. Fără o nutriție adecvată, corpul va înceta să mai stimuleze creșterea părului, a unghiilor și chiar a genelor. Deasemenea, ceva care face părul să crească, face și genele să crească.

Aplicați lubrifianți naturali, cum ar fi uleiul de măsline, uleiul de ricin – pentru a face genele mai puternice. Puneți produsul pe gene înainte de culcare, și spălați-l dimineața.

Aplicați-vă ulei cu vitamina E cu o periuță de gene curată.

Periați-vă genele în mod regulat.

Nici un raspuns

 1. mihaela mihaela
 2. Diana Diana
 3. loy loy
 4. ema ema
 5. Baciu Otilia Baciu Otilia
  • viorica viorica
 6. bianca bianca
 7. Mara Mara
 8. Diana Diana
 9. ana ana
 10. Doina Doina
 11. Dana Dana
 12. Aurelia Aurelia

Spune care este gandul tau acum