Aminteste-ti sa fii frumoasa pentru tine! Fii frumoasa ca o floare!

fii frumoasa ca o floare

Frumusetea este un concept nelimitat, care ne permite sa ne pozitionam undeva anume. Sa fii frumoasa inseamna nu numai sa te placi pe tine, dar si ca ceilalti sa simta frumusetea atunci cand sunt langa tine. Sa nu te gandesti ca ma refer la frumusetea fizica, o, nu, aceasta e doar o mica parte atunci cand ne gandim la intreg, atunci cand ne raportam la suflet.

fii frumoasa ca o floare

CUPRINS ARTICOL

Vorbesc despre frumusetea ta ca om, frumusete care te face nepretuita si unica. Sa fii frumoasa inseamna sa gandesti frumos, sa faci totul frumos, sa se bucure insasi natura ca esti in mijlocul ei. Creatorul insusi sa-si zambeasca pe sub mustati doar cand iti simte prezenta.

Pretuieste-ti totusi corpul si nu-i lasa pe ceilalti sa-l trateze ca pe un obiect!

Fii frumoasa ca o floare!

Sa fii frumoasa inseamna sa fii modesta si totusi sa te simti ca o floare in intreg. Sa fii frumoasa inseamna sa ai capacitatea sa-i faci pe ceilalti sa vada frumusetea vietii si a universului, sa simta cum viata le curge prin vene doar pentru ca admira un rasarit sau un apus, un curcubeu sau o picatura de ploaie. Frumusetea vine din iubire si din capacitatea de a o impartasi oriunde si oricand.

Esti frumoasa atunci cand ai grija sa nu-i faci pe cei din jurul tau sa sufere, oricat de greu ar fi acest lucru, atunci cand te bucuri de fiecare si cu fiecare fiinta care iti iese in cale.

Sa fii frumoasa nu e greu, e natural . Dificil este sa te simti frumoasa, o stiu, mai ales in contextul actual. Totusi frumusetea este cea pe care o cautam noi femeile sa o descoperim. Aceasta este esenta puritatii feminine ce asteapta sa fie dezgropata in fiecare dintre noi. Acesta este scopul nostru, al femeilor, sa fim frumoase si sa-i facem pe toti din jurul nostru sa se simta si ei frumosi, sa traiasca liberi, in iubire si in armonie.

Incearca in fiecare clipa sa fii frumoasa pentru tine, pentru ca daca asa te simti, ceilalti vor simti miros de flori in preajma ta si se vor bucura, se vor transforma.

Fii frumoasa, draga mea! Aminteste-ti ca totul e in tine si ca tu esti una cu Totul!


Acest articol a fost actualizat recent pe

de către

cu tematica

Despre autor

Avatar Jorjette C

Păreri și impresii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *